Fernandes glæder sig over fortjent sejr

Bruno Fernandes sikrede United en afgørende føring med fire minutter tilbage af aftenens opgør mod Newcastle. Portugiseren var efter kampen tilfreds med holdets modsvar efter Tottenham-fadæsen, men anerkender, at der stadig er plads til forbedringer.

Bruno Fernandes blev med sin 1-2-scoring 86. minut kampafgørende. Et stærkt comeback af portugiseren, der tidligere i kampen brændte sit første Premier League-straffespark. Uniteds offensive playmaker var efter opgøret overordnet tilfreds med præstationen, hvor han ikke lægger alt for meget i kritikken, der her i opstarten, har skyllet ind over Manchester.

– Jeg vil ikke sige, at vi har svaret dem tilbage [kritikerne]. Det er sjovt, tre kampe inde i sæsonen, og det bliver set på som en stor krise. Vundet to, tabt to. Der er lang vej endnu og vi forbedre os, udtaler Fernandes til Sky Sports.

– Når du spiller for denne klub og bliver slået på hjemmebane bliver der stilt spørgsmål. Vi arbejder hårdt til træning, det er en fantastisk gruppe, og vi vidste, at vi var nødt til at svare tilbage. Jeg følte, at det ville have været meget hårdt, hvis kun havde fået et enkelt point med herfra. En fuldt fortjent sejr.

Fernandes roste også Maguire efter kampen, der med en scoring og en flot præstation kom tilbage efter en hård periode.

– Han (Maguire, red) er en topspiller. Han spiller for landsholdet og Manchester United. Det er selvfølgelig svært for enhver spiller, der er under beskydning i medierne, men han gjorde, hvad han skulle gøre på banen. Han scorede. Vi kan skubbe ham, og han kan skubbe os.

For Fernandes eget vedkommende var han ikke bleg for at rose Darlow med hans straffesparksredning efter kampen.

– Tillykke til ham (Darlow). Han er den første målmand i Premier League, der redder et straffespark fra mig.

Portugiseren er kendt for sit særprægede spring inden han går til pletten, men i dag valgte han en mere klassisk straffesparksmodel.

– Jeg har brug for at gøre det, der er bedst i øjeblikket. I dag var ikke det rigtige valg, men det betyder ikke noget. Jeg brænder i dag, men skal bare fortsætte med at forbedre mig i de næste kampe, afslutter Fernandes.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær: Vi blev ledet af en meget inspirerende kaptajn

Næste artikel

Wan-Bissaka: Vi stod sammen mod Newcastle

Relaterede artikler
Total
0
Share