Solskjær: Vi skal nok klare os uden Lukaku

17-årige Mason Greenwood er en af dem, som kommer til at drage fordel af belgierens afsked. Det fortæller Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressemøde.

Manchester United har solgt Romelu Lukaku til Inter for 75 millioner pund uden at hente en erstatning ind. Det frustrerer mange United-fans – men ikke manager Ole Gunnar Solskjær, som har fuld tiltro til sine spillere. 

– Rom (Lukaku, red.) har selvfølgelig en god statistik, og han er en af de bedste 9’ere, hvis man gerne vil spille den form for system med en target mand, siger Solskjær på fredagens pressemøde. 

– Men jeg har fuld tiltro til, at vi nok skal få mål fra Rashford og Martial. Daniel James kommer til at kreere ting, og Jesse Lingard vil også score flere mål, siger han. 

Nordmanden lægger ikke skjul på, at Lukaku-salget også hænger sammen med, at han gerne vil spille en anden form for angrebsfodbold – med mere dynamiske og vekslende frontløbere. Og så skal det også ses som en tillidserklæring til det unge stortalent Mason Greenwood. 

– Jeg tror, Mason kommer til at spille og blive involveret. Og når han bliver det, så kommer han også til at score mål, siger Solskjær. 

Ikke bitter på Lukaku 

Da Lukaku torsdag aften fik sit skifte til italiensk fodbold igennem, var det slutningen på en større transfersaga. I løbet af sommeren har belgieren ikke spillet i pre-season, han har skrevet kryptiske ting på sine sociale medier, delt fortrolige træningsoplysninger fra Carrington og flirtet skamløst med Inter i pressen. 

Senest troppede han så op til Anderlecht-træning, iført deres spillertøj – selvom han stadig var på kontrakt i Manchester United. 

Alligevel har Ole Gunnar Solskjær kun positive ord at sige om hans tidligere topscorer. 

– Det var på tide, at Rom forlod os, og jeg mener, at vi har fået en god aftale. Han er glad, og jeg tror, at begge parter er tilfredse, siger Solskjær.

– Rom var skadet i en del af pre-season og deltog ikke. Så jeg håber bare for ham, at han får en god start i Inter. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her

Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Podcast: Den store sæsonoptakt

Næste artikel

Fantasy Premier League: Deltag i OT.dk-liga

ANNONCE