Solskjær: Vi vidste indskifterne kunne gøre en forskel

Ole Gunnar Solskjær udtaler efter aftenens sejr, at han havde tiltro til, at hans indskiftninger ville kunne afgøre kampen.

Der skulle indskiftninger af Marcus Rashford og Anthony Martial til, før Manchester United kunne afgøre aftenens Carabao Cup semifinale på Goodison Park. De to indskiftere bidragede tilsammen med to assists og et enkelt mål, som var nok til at sikre United en 2-0 sejr. Og ifølge Ole Gunnar Solskjær vidste han, at hans indskiftere ville komme ind og afgøre kampen. 

– Så længe vi var inde i kampen, vidste jeg, at mine udskiftere ville kunne komme ind og afgøre kampen. Luke [Shaw] har styrke og energi nedad linjen, så vi prøvede at skifte kampens dynamik.

Generelt var Solskjær meget tilfreds med hans troppers præstation, og mente da også, at føringen skulle være kommet hurtigere og have været mere markant.

– Virkelig god start. Vi var fremragende de første 20-25 minutter og skulle have været foran med to eller tre. De [Everton] lavede et par gode redninger og havde en gode periode i slutningen af første halvleg, men vi spillede godt de sidste 20 minutter.

Manchester Uniteds næste opgør venter allerede på Boxing Day d 26 december, hvor de møder Leicester i Premier League. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Maguire: Nu skal vi vinde de store kampe og løfte trofæer

Næste artikel

24. december: Den lykkeligste nat

ANNONCE