Solskjær: Vi vil vinde gruppen

Ifølge Ole Gunnar Solskjær går United benhårdt efter at kvalificere sig som 1’er i deres Champions League gruppe.

Manchester United kan i morgen aften sikre sig avancement til Champions Leagues ottendedelsfinale. Det kræver dog en sejr over Paris Saint-Germain hjemme på Old Trafford. En opgave, som førhen har voldt De Røde Djævle problemer, da man i forrige sæson tabte 2-0 til de franske mestre på Drømmenes Teater. Men for Ole Gunnar Solskjær er det ikke nok blot at sikre sig videre avancement – han vil videre som 1’er.

– Jo hurtigere vi kvalificerer os jo bedre. Vores mindset er at vinde kampen og vinde gruppen, udtalte Solskjær på dagens pressemøde, inden slaget skal stå i morgen.

United hev en flot 2-1 sejr i land, da holdene mødtes i det modsatte opgør i Paris tidligere på sæsonen, og Ole Gunnar Solskjær ønsker, at hans mandskab skal gå ud med en lignende indstilling til kampen i morgen.

– Vi går derud med vores angribende intention og godt forsvarende mod et stærkt mandskab, selvfølgelig.

Manchester United fører lige nu gruppe H efter at have hentet ni point i de første fire kampe. Pariserne har skrabet seks point til sig, og har brug for at hive et godt resultat med hjem fra Manchester for at forbedre deres chancer for videre avancement.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Bruno nomineret til UEFA Team of the Year

Næste artikel

De Gea klar til PSG-opgør

ANNONCE