Souness: Milner er bedre end Pogba

Graeme Souness har flere gange kritiseret Paul Pogba, og den tidligere Liverpool-spiller kalder nu James Milner for en bedre spiller, end franskmanden er.

Det er efterhånden en gammel joke blandt United-fans, at når Paul Pogba spiller en god kamp i den røde trøje, så imploderer den tidligere Liverpool- spiller og træner Graeme Souness. 

Souness er i dag ansat som pundit på SkySports og her har han flere gange kritiseret Pogba i kraftige vendinger. Men det er i et interview med bettingfirmaet PaddyPower, at den tidligere fodboldspiller nu igen er kritisk overfor United-spilleren, da han skulle tage stilling til, hvem der er bedst af franskmanden og James Milner fra Liverpool.

– Det er ikke et spørgsmål for mig. James Milner alle ugens dage. Han er en virkelig god spiller. Hvem ville jeg helst spille imod? Paul Pogba. Jeg vil ikke spille imod James Milner.

– Med Pogba handler det altid om ham og hans spil. Han ville ikke prøve at stoppe mig, men han ville lade mig spille, og det er et af kritikpunkterne. Det at have bolden er kun halvdelen af spillet. Hvis du vil være en topspiller, som han gerne vil, så bliver han nødt til at stoppe spilleren, han spiller overfor, siger Souness.

Graeme Souness er ikke overrasket over, at der er rygter om dårlig stemning mellem Pogba og Mourinho, men han giver faktisk United-midtbanespilleren den kredit, at han har et stort talent. Dog kalder han kalder det nærmest kriminelt, at han ikke viser det noget mere.

– Der er helt sikkert en spil der, men jeg mener ikke, han får det meste ud af sig selv. Jeg mener, han skal ændre sig. Han skal se sig selv i spejlet, hvis han virkelig ønsker at ende, hvor han gerne vil.

Hvordan Graeme Souness havde det onsdag aften, da Pogba stod bag to mål og en assist, skal vi lade være usagt.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Citater fra Mourinhos pressemøde

Næste artikel

Optakt: United skal fortsætte den gode stime mod Wolves

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share