Citater fra Mourinhos pressemøde

Vi samler løbende citater fra Mourinhos ugentlige pressemøde.

Det har været en god uge at være United-fan i. To udekampe er vekslet til to sejre, hvor den sidste mod Young Boys fra Schweiz betød, at holdet kom rigtig godt fra land i dette års Champions League. Der er derfor lagt op til et mindre hedt pressemøde end tidligere set.

Mourinho taler før det ugentlige pressemøde altid med Uniteds egen kanal, MUTV, og her så han frem til igen at spille på Old Trafford efter tre udekampe i streg.

– Old Trafford reagerede fantastisk, da vi tabte sidst, og nu venter fansene på os efter tre udekampe. Tre udesejre hvor holdet har vist karakter, vilje og personlighed, så Old Trafford har god grund til at vente på noget godt, siger manageren.

Mourinho om Dalot:
– Jeg vil gerne have, at han er helt frisk, hver gang han spiller, så han bedre kan vænne sig til at være her. Derfor spiller han ikke i morgen, men han spiller igen tirsdag. Det er svært  for en 19-årig, der kommer fra et andet land at spille for Manchester United. Han har også lige haft en svær operation, så han skal ikke presses yderligere af for mange kampe på kort tid. Han viste forleden, at han er en rigtig god spiller.

Mourinho om forsvaret:
– Jeg synes, at hele holdet løser vores defensive udfordringer bedre end før. Jeg vil kke sige, at det handler om Bailly eller Jones mod Smalling og Lindelöf. Hele holdet er mere kompakt, mere solidt. Samarbejdet, kommunikationen er alt sammen med til at forbedre os og gode resultater bringer også selvtillid, og jeg synes, vi forbedrer os som hold. Så det handler ikke om Smalling og Lindelöf men om at hele holdet spiller bedre, og det er de to en del af.

Mourinho om skadessituationen:
– I dette øjeblik er det kun Marcos Rojo, der ikke træner med holdet. Ander Herrera er ikke klar til kamp, men han er i den sidste fase af sin genoptræning. Phil Jones er klar igen, og så er der selvfølgelig Rashford og Matic, der er ude med karantæne.

Mourinho om morgendagens modstander, Wolverhampton:
– Det er et rigtig godt hold. De dominerede i sidste sæson, og det er ikke nemt i Championship, selv hvis du har det bedste hold. De dominerede fra start til slut, så de er rigtig, rigtig gode. Siden har de haft et godt transfervindue, de har vænnet sig til Premier League, de har allerede samlet point sammen. Så jeg tror, at det ikke kun er mig, der føler, de får en stabil Premier League-sæson, hvor de ikke får de problemer, som oprykkere nogle gange har i deres første sæson.

Mourinho om Wolverhamptons manager, Nuno Espirito Santos:
– Når man træner spillere, så har man altid en lille fornemmelse af, at de kan blive trænere. Men jeg tror ikke, jeg dengang (Mourinho trænede Nuno Espirito i Porto, red.) tænkte, at omkring 75 procent af dem, ville blive trænere. Han kom ikke direkte til Premier League, han kom til Championship, så han har fortjent retten til at være Premier League-manager ved at  lave et fantastisk arbejde, og hans resultater taler for sig selv.

 

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

United afviser ikke tilbagekøb af Memphis

Næste artikel

Souness: Milner er bedre end Pogba

ANNONCE