Spillerkarakterer: Sanchez kom fint i gang

Alexis Sanchez blev “Man of the Match” i chilenerens første kamp på pre-season-turen. Anthony Martial leverede til gengæld en skuffende indsats mod San Jose Earthquakes.

OldTrafford.dk bedømmer spillerne med en karakter mellem 0 og 10. Og efter 0-0-kampen mod MLS dårligst placerede hold, var der sandt for dyden ikke mange, som sprængte skalaen. 

J. Pereira – 6
Blev testet med et langskud og et frispark, som han håndterede uden problemer. Blev skiftet ud efter 45 minutter.

Valencia – Uden for bedømmelse
Blev skiftet ud med en skade efter syv minutter

Bailly – 6
Brændte en vaskeægte direktør i den lille boks i det fjerde minut, men var sædvanlig kvalitet i defensiven. Blandt andet efter 41 minutter hvor han med ren kropstyrke vandt en afgørende duel som sidste mand i forsvarskæden. Blev skiftet ud efter 45 minutter.

Smalling – 6
Bar anførerbindet, da Valencia gik skadet fra banen, og han bar det med autoritet. Blev dog heller ikke udfordret særlig meget og havde alt i alt en stille dag på kontoret, inden han blev skiftet ud i 45. minut.

Shaw – 6
Den venstrebenede back skaber en anden dynamik frem ad banen, end når Ashley Young spiller positionen. Det skabte flere chancer, hvor han viste godt sammenspil med flere af offensivspillerne. Blev skiftet ud efter 70 minutter.

Herrera – 5
Spillede stabilt og fejlfrit, men uden at imponere lige så meget, som Andreas Pereira gjorde. Og i anden halvleg faldt han ud af kampen.  

Garner – 5
Med undtagelse af en enkelt grim fejlaflevering ud over sidelinjen begik han ingen brølere. Hans løbemønstre og bevægelser på midtbanen virker meget intelligente taget i betragtning af, at han er 17 år gammel. Blev skiftet ud efter 45 minutter.

A. Pereira – 7
Kastede sig ind i tacklinger, var sikker på bolden og kunne finde ud af at slå en hård, flad og præcis pasning på en måde, som ikke mange United-spillere i truppen kan matche. Skiftet ud efter 82 minutter.

Chong – 4
Virkede en anelse overtændt. Den unge hollænder ville rigtig meget, men slap ikke godt fra sine aktioner, der oftest løb ud i sandet. Blev skiftet ud efter 45 minutter.

Martial – 3
Har nu fået chancen fra start i sin yndlingsposition som angriber to gange. Og igen i dag greb han den ikke rigtigt. Holdspillerne gav ham ikke meget at arbejde med, men de gange hvor han var en-mod-en med Earthquake-forsvarsspillerne, var han ikke helt kynisk nok. I anden halvleg lignede han en, der havde mistet modet. 

Alexis – 7 (Kampens spiller)
Havde fantastisk god fart i fødderne fra start. Han virkede oplagt og spilleglad, var god til at slippe bolden og lavede nærmeste ingen fejl. En meget lovende præstation, indtil han blev udskiftet efter 65 minutter.

INDSKIFTEDE SPILLERE

Darmian – 6
Blev skiftet ind i stedet for en skadet Valencia efter syv minutter og spillede en hæderlig kamp. Var godt med både offensivt og defensivt. Og med nyindkøbet Dalot ude til september, er det måske en god idé ikke at sælge italieneren lige nu.

Grant – 7
Skiftet ind efter 45 minutter. Præsterede en fremragende redning 10 minutter inde i anden halvleg, da han med en fodparade blokerede et skud tæt under mål og var også oppe at hænge under overliiggeren en anden gang. Har nu spillet 90 minutters pre-season-bold og har endnu ikke lavet en fejl.

Tuanzebe – 6
Skiftet ind i midterforsvaret efter 45 minutter. Virkede bomstærk og hurtig i midterforsvaret. Flere gange kom han spurtende mod sin modstander, hvor det virkede så intimiderende, at Earthquake-spillerne lavede fejl.

Fosu-Mensah – 5
Skiftet ind i midterforsvaret efter 45 minutter. Var næsten lige så kompromisløs, som Tuanzebe. De to akademispillere fik en til at overveje, om United vitterligt behøver at bruge en halv milliard på en ny midterforsvarer, som det rygtes, at de vil.

McTominay – 4
Blev skiftet ind efter 45 minutter. Viste god energi og sædvanlige arbejdsmoral. Men tabte – sammen med de andre på United-spillere – kampen om midtbanen i store dele af anden halvleg.

Mata – 5
Blev skiftet ind efter 45 minutter. Viste flere gange den sublime boldkontrol og det fremragende overblik, som vi kender ham for. Men United faldt også i kadence i anden halvleg, og det bærer han, som den mest rutinerede på banen, en del af ansvaret for.

Greenwood – 5
Skiftet ind efter 65 minutter. Lagde et perfekt indlæg til McTominay efter 78 minutter, som skotten desværre ikke headede i kassen.

Mitchell – uden for bedømmelse

Gomes – uden for bedømmelse

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

United i kedelig 0-0-kamp mod Earthquakes

Næste artikel

Mourinho: Pereira skal spille mere simpelt

ANNONCE