Spinkel sejr til United

John O’Shea scorede sit første mål for United da han scorede i de 10. minut på et hjørnespark fra Dieago Forlan. Mange forventede at dette mål blot var det første af mange, men sådan blev det ikke. O’Shea scorede det enlige mål i aftenens kamp, selvom Solskjaer to gange i starten af kampen var tæt på.

Ferdinand, Silvestre, Scholes og Giggs startede på bænken hvilket gjorde plads til Klebersen og Ronaldo fra start. På grund af at Ferdinand og Silvestre ikke var med blev Roy Keane rykket ned i forsvaret og Kleberson overtog Keanes plads.

Sejeren i aften betyder at United har vundet de tre første kampe i ligaen og ligger nu på første pladsen side om side med Arsenal som vandt 2-0 over Aston Villa her til aften. Kampen bragte også en ende på Ruud van Nistelrooys scorings rekord. Han scorede i 10 liga kampe i træk, og deler nu rekorden med den tidligere Liverpool spiller John Aldridge.

Umiddelbart efter kampen afslørede målscoreren O’Shea overfor Skysport, at Sir Alex Ferguson var skuffet over den spinkle sejr.

Manchester United-Wolverhampton 1-0
1-0 John O”Shea 10″

Holdene:
ManUtd: Howard, G. Neville, P. Neville, O”Shea, Kleberson (Scholes 67), Djemba-Djemba, Keane, Ronaldo (Giggs 67), Forlan, Solskjaer (Bellion 84), van Nistelrooy

Wolverhampton: Oakes, Irwin, Craddock, Naylor, Butler, Camara, Ince, Cameron, Newton (Silas 75), Rae, Blake

Forrige artikel

OldTrafford.dk åbner pubguide

Næste artikel

Ince: Vi skulle have vundet

ANNONCE