Spurs fejer Ferguson-kritik af bordet

Tottenhams spillerudviklingschef Tim Sherwood afviser beskyldninger om, at Spurs bevidst har snydt United for millioner i klubbens handel med Zeki Fryers.

Tottenham kunne ikke enes med United at købe venstrebacken Zeki Fryers i sommer, men efter et halvt år i Standard Liege kunne Spurs i sidste uge nappe forsvarsspilleren til spotpris.

Det har fået beskyldningerne til at fyge gennem luften. Sir Alex har beskyldt Tottenham for at indgå lyssky aftaler med Standard Liege, men det afviser klubbens spillerudviklingschef Tim Sherwood.

– Vi havde muligheden for at hive ham ind i sommer, og han var en del af en flok, som vi tog os med til Portugal. Han var på prøve Vi kunne lide det vi så, der er masser af potentiale i ham, men vi kunne ikke indgå en aftale på de vilkår, som United stillede op. Derfor endte han i Belgien.

– Vores scouts har jævnligt holdt øje med ham dernede. Standard Liege skiftede manager i november, og han var åbenbartt ikke i kridthuset hos den nye manager og fik hjemvé. Hans repræsentanter tog kontakt til os, og, som jeg forstår det, en stribe andre klubber for at høre om interessen for at hente ham tilbage til England, forklarer Sherwood på Tottenhams hjemmeside.

United ventes at indgive en officiel klage over Tottenhams ageren i Fryers-sagen.
 

Forrige artikel

RvP: Vigtigt med pletfri jul

Næste artikel

Manchester United sælger kantspiller

ANNONCE