Startopstillingen på Stamford Bridge

Manchester United skal op mod Chelsea i kampen om en billet til semifinalerne i FA Cuppen, se Uniteds startopstilling her.

United er inde i en periode med fuld knald på i alle turneringer. I torsdags var Mourinho og co et smut i Rusland i Europa League, mens det i aften gælder et opgør i kvartfinalen i FA Cuppen ude mod Chelsea.

Zlatan Ibrahimovic er ude med karantæne efter hans albueslag mod Tyrone Mings i opgøret mod Bournemouth sidste weekend. Derfor har diskussionen i medierne primært været, hvem der skulle afløse den store svensker i front. Det svar har det seneste døgns tid været endnu sværere at svare på, grundet skader og sygdom i truppen.

I sidste ende er Marcus Rashford dog blevet frisk igen efter sygdom, og det er derfor det unge stortalent som får chancen i front, i det der umiddelbart kunne ligne en gentagelse af torsdagens 3-5-2 opstilling fra Rostov.

Manchester Uniteds startopstilling:

David de Gea
Chris Smalling – Phil Jones – Marcos Rojo
Antonio Valencia – Ander Herrera – Paul Pogba – Ashley Young – Matteo Darmian
Marcus Rashford – Henrikh Mkhitaryan

Udskiftere: Sergio Romero, Eric Bailly, Daley Blind, Michael Carrick, Juan Mata, Marouane Fellaini, Jesse Lingard.

Der er kampstart 20.45 på Stamford Bridge. Kampen kan følges på 6’eren, og husk du kan læse referat og reaktioner på opgøret efterfølgende her på siden. Go’ kamp.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Fellaini vil revanchere Chelsea-afklapsning

Næste artikel

United ude af FA Cuppen

ANNONCE