Startopstillingen vs Leicester

United kan med en sejr i dag mod Leicester, spille sig meget tæt på toppen af Premier League. Se Uniteds startopstilling til mødet med de forsvarende mestre her.

I går smed Arsenal og Liverpool endnu engang point, det skal United i dag udnytte, hvis man vil fastholde målet om en plads i top-4 i denne sæson. En sejr vil bringe United et-to point fra en plads i top-4, og dermed mulighed for Champions League i næste sæson.

Men det er ingen nem opgave, der i dag venter United. På modsatte banehalvdel står de forsvarende engelske mestre fra Leicester. Ganske vist er Claudio Ranieri og co ikke i nærheden af samme styrke som sidste sæson, og “the Foxes” kæmper pt hårdt for at holde sig over nedrykningsstregen.

United har ændret på enkelte pladser i forhold til midtugens opgør mod Hull. Blandt andet er Phil Jones ude med en skade, ligesom Wayne Rooney og Luke Shaw heller ikke er en del af truppen til eftermiddagens opgør.

Uniteds startopstilling:

David de Gea
Antonio Valencia – Eric Bailly – Chris Smalling – Marcos Rojo
Paul Pogba – Ander Herrera
Henrikh Mkhitaryan – Juan Mata – Marcus Rashford
Zlatan Ibrahimovic

Udskiftere: Sergio Romero, Daley Blind, Michael Carrick, Marouane Fellaini, Ashley Young, Jesse Lingard & Anthony Martial.

Der er kampstart klokken 17.00 på King Power Stadium i Leicesteer, og kampen kan ses TV3+ og DPlay.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mindehøjtidelighed for München-ofrene

Næste artikel

United tilbage på sporet med sikker sejr

ANNONCE