Statistik over sæsonen

Efter 38. spillerunde er færdigspillet er det muligt at drage følgeslutninger på sæsonen. Her får du et overblik over de tørre tal i Louis van Gaals første sæson.

Manchester United endte som bekendt på fjerdepladsen, og har mulighed for at spille sig i Champions League-gruppespillet næste sæson. Ud af de 38 kampe har de vundet 20, spillet 10 uafgjort og tabt 8 kampe. Det giver dem en sejrsprocent på 52,5 %.

På vejen har de fået 69 advarsler, hvoraf fem af dem er røde kort. Til sammenligning har rækkens største bisser, Sunderland, samlet 96 advarsler. Manchester United ligger sjettesidst på den liste – allersidst ligger Swansea med 54 advarsler.

Manchester Uniteds topscorer i ligaen blev Wayne Rooney med 12 kasser. Der var altså et stykke op til rækkens topscorer, Sergio Agüero, med 26 mål. Wayne Rooney er tilmed årets United-spiller målt på statistik. 33 kampe spillet, 12 mål, 5 assists og en succesfuld afleveringsprocent på 84,7 %.

Angel Di Maria fik absolut ikke den sæson, som man kunne have håbet, men ikke desto mindre ender han som Manchester Uniteds assistkonge med 10 målgivende afleveringer. Det anbringer ham på tredjepladsen i ligaen kun overgået af Santi Cazorla og Cesc Fabregas.

Manchester United har i alt scoret 62 mål denne sæson, hvoraf 55 af dem er scoret i boksen og 5 er scoret uden for boksen. 12 mål er scoret på hovedstød.

De Røde Djævle har i snit haft en boldbesiddelse på 61 %, og har i snit haft 561 succesfulde afleveringer pr. 90 minutter. Det giver dem en afleveringsprocent på 85,1 %.

Keeperteamet har i alt hevet bolden ud af nettet 37 gange, hvilket omtrent betyder ét mål lukket ind pr. kamp. Målmændene ender på 11 clean sheets for sæsonen. Manchester United har kun begået fire straffespark over hele Premier League-sæsonen.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal om De Gea, Falcao og mulige indkøb

Næste artikel

Smalling takker fansene

Relaterede artikler
Total
0
Share