Steve Cooper: Skaden var sket i den første kamp

Nottingham Forest manager Steve Cooper tager nederlaget til United med oprejst pande og lykønsker de to finalester i Carabao Cup

Efter to opgør og en samlet 5-0 nederlag til Manchester United, er Nottingham Forest nu ude af Carabao Cup. Ovenpå nederlaget har Nottingham Forest manager Steve Cooper givet et interview, hvor han lagde ud med at lykønske både Manchester United og Newcastle.

– Tillykke til United og Newcastle. Held og lykke til dem i finalen.

– Hos Forest viser vi respekt og sender lykønskninger til United og Newcastle for at nå finalen. Vi ved hvor svært det har været at komme hertil, så man må give dem kredit for at nå endnu længere.

Med en 3-0 nederlag i første kamp så det sort ud for Coopers tropper, og det blev heller aldrig rigtig farligt på trods af et par store chancer i første halvleg:

– Skaden var sket i den første kamp. Vi kunne ikke sige for meget før kampen, men vi havde to gode chancer i første halvle

På trods af nederlaget var der plads til smil og kram til særlig en spiller, nemlig Jadon Sancho, som Cooper trænede på Englands ungdomslandshold.

– Det er første gang jeg har set ham siden Verdensmesterskaberne i Indien, for over fem år siden. Vi snakker forholdsvis ofte sammen. Det er godt at se ham, jeg ønsker ham det bedste, som alle spillere jeg har arbejdet med.

I aftenens kamp var Wayne Hennessey på kassen for Nottingham, da lejesvenden fra Manchester United, Dean Henderson, er ude med en skade. Selvom det ikke er en længerevarende skade, har Nottingham Forest selvfølgelig hentet endnu en spiller til truppen, nemlig målmanden Keylor Navas.

– Dean er ikke langtidsskadet, han arbejder rigtig hårdt, når han er tilgængelig, så ser vi hvor han er henne. Men det er elite fodbold.

En anden, nu tidligere United mand, man også kan finde på lønningslisten hos Forest, er Jesse Lingard, som blev skadet i opvarmningen.

– Han kunne mærke hans akillessene og vi kunne ikke tage nogle risici. Du har brug for et startende hold som er klar, og det var han ikke.

 

 

Forrige artikel

Ten Hag: De fleste spillere foretrækker at spille kamp fremfor at træne

Næste artikel

Højdepunkter: Se United spille sig i finale

ANNONCE