Storsejr til United

Manchester United fik endelig en sejr på hjemmebane, da Feyenoord blev sendt tilbage til Holland med en lussing.

United stod med en halv ryg mod muren i Europa Leagues gruppespil torsdag aften tog imod hollandske Feyenoord. United havde tabt den omvendte kamp med 1-0 i Holland, og Feyenoord var et point foran United på den avancementgivende andenplads.

Den glemte armener, Henrikh Mkhitaryan, havde fået chancen fra start, og i kampens indledning virkede han fuld af energi. Han var med i mange ting, men som første halvleg skred frem, var det, som om han blev træt og smed mange bolde væk.

United var klart i teten, som man har set i de seneste kampe på Old Trafford, men de helt store chancer lod vente på sig. Carrick og Pogba havde fine forsøg udefra.

Bedst som man troede, at United havde styr på sagerne, gik der et gys gennem stadion. Sergio Romero måtte levere en storredning, men returen røg ud til den tidligere Liverpool-spiller, Dirk Kuyt, og igen måtte Romero hive en redning ud af ærmet.

Efter 35 minutter lignede det, at Wayne Rooney var blevet 24 igen. Han tog en god tur på kanten, hvorefter han spillede bolden ind til Zlatan Ibrahimovic. Svenskeren udfordrede det hollandske forsvar, og endte med at spille Rooney helt fri. Anføreren svigtede ikke og chippede bolden fornemt over Feyenoords målmand og i mål.

United startede anden halvleg som den første. Det var hurtige til at vinde bolden tilbage og søgte hele tiden at spille bolden mod Feyenoords mål. Efter fem minutter kom Mata rigtig tæt på, da han gik dybt i bolden uden for feltet, men Brad Jones nåede tilbage og fik bolden tippet over mål.

Som nævnt tidligere var Mkhitaryan med blandt Mourinhos foretrukne. Armeneren var med i meget og efter en times tid, var det tæt på, han fik sit første mål i United-trøjen. Zlatan fandt offensivspilleren i feltet, men afslutningen gik i sidenettet. 

Efter en stille periode midtvejs i anden halvleg vandt Carrick en bold foran Feyenoords felt. Zlatan fandt hurtigt Rooney i dybden. Anføreren havde ud af øjenkrogen set Mata midt for mål, og spanieren kunne nemt sparke bolden ind til 2-0.

Det skulle også blive 3-0. Igen var Zlatan Ibrahimovic involveret. På baglinjen var det tydeligt, at han ville finde ind medspiller med en aflevering tilbage i feltet. I et forsøg på at cleare bolden fik Feyenoords målmand imidlertid dirigeret bolden i eget mål.

Efterfølgende trak United-spillerene lidt i håndbremsen. Memphis, Rashford og Lingard kom ind, og særligt sidsnævnte var tæt på i et par omgange, og til allersidst lykkedes det for Jesse Lingard at cementere sejren. 4-0 til United.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod Feyenoord

Næste artikel

Mkhitaryan glad for spilletid

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share