Stort interview: Mourinho erklærer sig klar til comeback

Den tidligere Manchester United- og Chelsea-manager, José Mourinho, fortæller i et eksklusivt interview med Sky Sports, at han er klar til at vende tilbage til fodboldverden.

Så begyndte han at savne medierne og trænergerningen igen. Sky Sports bringer i dag et stort interview med Mourinho, der fortæller om sine planer om et comeback tilbage til fodboldverden.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den portugisiske manager udtrykker, at han i den seneste periode har fået tid til en lang række ting, han ikke tidligere har kunne gøre. 

– Det er første gang, jeg har haft tid til at tænke, og den første gang jeg har været i Setubal i slutningen af juli eller begyndelsen af august i mere end 20 år, fortæller Mourinho blandt andet til Sky Sports News.

– Jeg har haft tid til at tænke, til at nytænke og revurdere samt til at analysere. Jeg føler, at “Ze” (Mourinhos kælenavn som barn, red.) er fuld af energi! 

– Mine venner fortæller mig, at jeg skal nyde min tid, nyde juli og august, og nyde det jeg har. For at være helt ærlig, kan jeg ikke nyde det. Jeg er ikke glad nok til at gøre det. 

– Jeg savner min fodbold. Jeg har gløden i mig, jeg har en kompromis med mig selv, med menneskerne der elsker mig, med alle de fans jeg har rundt omkring i verden – alle de mennesker jeg har inspireret.

Tager ikke hvilket som helst job 

Det er dog ikke hvilket som helst job, der kan få Mourinho tilbage i arbejdstøjet. Han fortæller til Sky Sports, at han er villig til at vente på det helt rigtige jobtilbud.

– Det sværeste for mig er at have sagt nej til gode muligheder. Jeg er nødt til at arbejde, fordi inden i mig har jeg altid en impuls, der gerne vil arbejde. Derfor har det været meget svært at takke nej til jobtilbud.

– Hvorfor siger jeg nej? Jeg siger nej, fordi det ikke er på det niveau af udfordringer, jeg ønsker. Med al respekt til de muligheder jeg har haft samt de involverede klubber, ønsker jeg retten til at vælge på vegne af folk, som er “Mourinhista’er”. 

– En “Mourinhista” er en, som er fan.

– “Mourinhista’erne” ønsker mig, hvor jeg hører til. Derfor er det ikke aktuelt for mig blot at tage et job, fordi det er tilgængeligt. Jeg er nødt til at være tålmodig og vente på den rigtige mulighed. Den rigtige mulighed er en, der er på samme størrelse og niveau, som jeg selv er som manager.

Sky Sports: Mourinho blev tilbudt det største økonomiske tilbud nogensinde

Til sidst i interviewet udtrykker Mourinho interesse for en dag at lede det portugisiske landshold. I øjeblikket er det dog ikke aktuelt, idet han mener, at landstrænerjobbet indebærer for få kampe og for meget kontorarbejde. 

Mourinho har været uden job siden han i december blev fyret i United. Efterfølgende modtog han et par jobtilbud, der dog ikke faldt i portugiserens interesse. Jobtilbuddene har især været fra hjemlandet Portugal samt økonomisk robuste klubber fra Kina.

Sky Sports erfarer desuden, at Mourinho afviste et jobtilbud fra en kinesisk klub tidligere denne sommer. Dette kontrakttilbud skulle eftersigende være det største økonomiske tilbud til en fodboldmanager nogensinde. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Patrice Evra stopper karrieren

Næste artikel

Solskjær vil gøre alt for at stoppe sin søn

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share