Erik ten Hag

Ten Hag åbner op for spillestil: Vil se et proaktivt og angribende United

Erik ten Hag fortæller, at han bruger meget tid på at hjælpe den enkelte spiller for i sidste ende at gøre kollektivet så godt som muligt.

I den nye sæson skal United være et mandskab, der tager initiativ og griber fat om kampene. Det er hvert fald det, trænere og spillere i fællesskab arbejder på i løbet af sommerens preseason.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det fortæller Erik ten Hag til manutd.com, hvor han gør status over de første 14 dages arbejde med truppen.

– Vi skal være modige og villige til at have bolden og give hinanden nogle muligheder. Men uden bolden er det også vigtigt, at vi får en god pres-stil. Det er det, vi arbejder imod, siger han.

Den nye hollandske træner fortæller, at han har megen fokus på at rådgive og hjælpe hver enkelt spiller igennem hver øvelse på træningsbanen, og han håber, at det i sidste ende vil gavne holdpræstationen, når der spilles om tre point i Premier League.

– Det er mit arbejde at skabe og forbedre holdet. Det kan man gøre på forskellige måder, men det første er at gøre det ud fra en filosofi, og derefter bygger du på den, giver den videre til spillerne så de forstår regler og principper for filosofien, siger han.

Fredag tog en 32-mand stor trup afsted til Hong Kong på træningslejr, og holdets første kamp under Ten Hag er mod Liverpool på tirsdag.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
3
Shares
Forrige artikel

Bruno Fernandes overtager 8'eren

Næste artikel

Mike Phelan ikke en del af fremtidigt trænerteam

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
3
Share