Ten Hag bekræfter: Højlund er klar

Rasmus Højlund er i spil til startopstillingen til søndagens kamp mod Arsenal.

Så er ventetiden muligvis ved at være ovre.

Rasmus Højlund er klar til at starte en fodboldkamp for Manchester United. Det bekræfter manager Erik ten Hag ved fredagens pressemøde forud for weekendens kæmpebrag mod Arsenal.

– Vi har haft en god træningsuge. I morgen har vi sidste træning (inden kampen mod Arsenal, red.).

– Han har gjort det godt, så han vil være til rådighed. Jeg synes, han er klar til at starte, udtaler Ten Hag til pressemødet.

Det troværdige medie The Athletic skriver fredag eftermiddag, at Manchester Uniteds trænerstab har været stærkt imponeret over Højlund store vilje og arbejdsomhed ved holdets træningspas. Derfor føler Erik ten Hag og trænerstaben, at den danske angriber er klar til kamp, når de røde djævle gæster London søndag.

20-årige Rasmus Højlund har siden sit skifte til United tidligere på måneden været ude med en rygskade, som trænerstaben ikke har ønsket at forværre ved at kaste ham i kamp for tidligt.

Manchester United og Rasmus Højlund møder søndag Arsenal med kampstart klokken 17.30.

3 kommentarer
  1. Det bliver vanvittigt spændende at se om han har niveauet. og hvilken betydning for spillestil, chancer og om de andre spilleres niveau bliver bedre.

  2. OH

    Ja for dælen da, med Højlunds energi og arbejdsratio må det blive godt, jeg forventer ikke noget festfyrværkeri fra start af, men efterhånden som han kommer ind i holdets spillestil og får banket nogle kasser i rusen kan han blive manden der rykke United frem i bussen…håbet lever.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Here we go: Amrabat skal til United

Næste artikel

Officielt: United låner spansk venstreback

ANNONCE