Ten Hag: Hvis du scorer tre mål ude mod Bayern München er du nødt til at få point

Erik ten Hag kunne onsdag aften se sit mandskab score tre mål på Allianz Arena, men samtidig indkassere fire. Erik ten Hag har sat ord på kampen til TNT Sports.

Erik ten Hag og Manchester United fik scoret tre mål ude mod Bayern München onsdag aften. Desværre var det ikke nok, da tyskerne formåede at få netmaskerne til at blafre fire gange. Erik ten Hag afgav efter kampen et interview til TNT sports.

– Jeg er skuffet fordi vi burde forblive i kampen. Hvis du scorer tre mål mod Bayern München skal du tage point.

Ten Hag satte også ord på de svære resultater United har fået det seneste stykke tid.

– Vi er inde i en periode, hvor meget går imod os. Vi skal selv skabe vores held. Vi har spillet mod stærke hold de sidste tre kampe.

I løbet af kampen kunne ten Hag også se sin målmand, Andre Onana, levere en tvivlsom målmandspræstation, da den camerounske målmand indkasserede fire mål, deriblandt et vaskeægte drop ved scoringen til 1-0, hvor Leroy Sanés forholdsvis tamme afslutning formår at underliste keeperen. Ten Hag satte ord på Onanas accept af skylden for resultatet.

– Det er godt, at han gør det, men det handler om holdet. Der bliver begået fejl, men man skal komme stærkt tilbage som hold. Hvis en spiller begår en fejl, så er det overstået. Vi skal tro som hold, at vi altid kan komme stærkt tilbage. I aften viste vi, at vi har et stærkt hold.

United møder Burnley på udebane i næste runde af Premier League. Dette forholdte Erik ten Hag sig også til.

– Alle kampe er vigtige. Alle kampe er enormt vigtige. Vi skal skabe vores eget held.

 

Forrige artikel

Slukøret Onana: Jeg svigtede holdet

Næste artikel

Alphonso Davies: Vi kunne have scoret et par mål mere

ANNONCE