Alphonso Davies: Vi kunne have scoret et par mål mere

Bayern Münchens venstreback, Alphonso Davies, mener, at hjemmeholdet burde have lavet flere mål i aftenens kamp mod Manchester United.

Det var en målrig affære på Allianz Arena her til aften, da United tabte med cifrene 4-3 til Bayern München i Champions League.

Der kunne sagtens være blevet lavet flere mål i opgøret. Særligt Bayern München misbrugte flere chancer, hvilket kunne have dræbt alt spænding i kampen.

Forsvarsspilleren Alphonso Davies mener også, at hjemmeholdet burde have været mere kyniske foran mål.

– Det der gør mig mest glad er de tre point. Alle spillede godt. Alle forsvarede godt og med deres hjerte. Alle angreb med alt, de havde, og vi kunne have scoret et par mål mere, siger han til Viaplay efter kampen.

Det betyder også meget for det tyske storhold at komme godt fra start i årets Champions League. De tyske mestre vandt seneste den prestigefulde klubturnering i 2020.

– Alt i alt var det en god kamp for os. Vi kom ind til den her kamp med en følelse af, at vi virkelig havde brug for tre point for at starte vores rejse i Champions League, hvilket vi gjorde, siger Davies yderligere.

 

Forrige artikel

Ten Hag: Hvis du scorer tre mål ude mod Bayern München er du nødt til at få point

Næste artikel

Podcast: Brighton, Bayern og Burnley

ANNONCE