The Sun: Dato planlagt for salget af Manchester United

Nu skulle en dato for det endelige salg af Manchester United være fastlagt, og en mulig offentliggørelse kunne finde sted allerede i September.

Ifølge den britiske journalist, Neil Custis, som skriver for den britiske avis, The Sun, og primært dækker Manchester United, så forlyder det sig, at salget af Manchester United skulle have fået en dato.

Neil Custis skriver, at Sheikh Jassim skulle være den nye ejer af Manchester United. Den rapporterede sum skulle være 6 milliarder britiske pund, svarende til ca. 52 milliarder danske kroner.

Datoen er altså planlagt og en officiel udmelding kunne allerede komme i september måned. Sheik Jassim skulle have vundet budkrigen over den britiske mangemilliardær Sir Jim Ratcliffe, som er ejer af firmaet Ineos.

Ifølge Custis skulle Sheikh Jassims bud være et 100 % køb. Dette ville betyde, at The Glazers ville være helt ude af klubben. The Glazers var ellers interesserede i at blive siddende som aktieindehavere i klubben, men er blevet advaret om kæmpe modstand fra Uniteds tilhængere, hvis de skulle blive.

Sheikh Jassim forventes altså at ende The Glazers’ 18-årige lange ejerskab af Manchester United. Et ejerskab som har mødt utroligt stor modstand og været subjekt for flere protester, f.eks. i forbindelse med lanceringen af Uniteds nye hjemmebanetrøje.

Custis rapporterer også, at Sheikh Jassim skulle være klar til at investere i klubbens infrastruktur. Sheikh Jassim vil betale Uniteds gæld, og forventes at opgradere både Old Trafford og træningsanlægget Carrington.

2 kommentarer
  1. Lad os håbe at regeringen i UK får sat i en stopper for den slags sportwashing ejerskaber, det ser ud til at være vores eneste redning.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Journalist: Williams til McKenna

Næste artikel

Podcast: Krisetider eller tilbage på sporet!?

ANNONCE