Cristiano Ronaldo

The Telegraph: Diskussioner med Ronaldo endte i en blindgyde

Ifølge The Telegraph lykkedes det ikke repræsentanterne fra Manchester United at overtale Ronaldo-lejren i første omgang.

Vi kunne tidligere i dag berette om noget af en stjernekomsammen på Carrington, da det kom frem, at både Sir Alex Ferguson og Bryan Robson var mødt op på træningsanlægget, vel og mærke på samme dag som Ronaldo skulle vende tilbage til træning for første gang. Ifølge flere medier havde Ten Hag udset sig denne tirsdag til en alvorssnak med stjerneangriberen og hans agent, som tidligere på sommeren bekendtgjorde, at de søgte nye græsgange til portugiseren.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

En samtale som dog ikke lader til at have båret frugt, hvis man skal tro The Telegraph. Ifølge mediet har ingen af parterne været villige til at opgive deres position, hvorfor ingen aftaler eller kompromiser blev indgået. Dette sker på trods af, at Ronaldos agent, Jorge Mendes, angiveligt har bedt om at få sin klient lejet ud i et forsøg på at komme klubben imøde. En anden journalist, Simon Jones, meddelte på hans Twitter, at klubben afviste denne idé.

United holder altså fast i deres position med et jerngreb. Ronaldo er ikke til salg, og derfor ender den første dialog mellem United- og Ronaldo-lejren i en blindgyde. Det er ikke blevet berettet, om de førnævnte legender var involveret i samtalen, og der er heller ikke kommet noget ud, om der kommer flere samtaler af samme natur, men det lover ikke godt for de United-fans, som håber at kunne se legenden tørne ud for de røde djævle i den kommende sæson.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel
Alvaro Fernandez

Fernandez underskriver ny kontrakt og lejes ud

Næste artikel
Lisandro Martinez

BEKRÆFTET: Martinez skriver under

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share