Tidligere Everton-direktør advarede Mourinho om Lukaku

“Han er som en voksen baby,” lød advarslen fra Steve Walsh til José Mourinho.

Manchester United købte i sommeren 2017 belgiske Romelu Lukaku i Everton, hvor Steve Walsh var sportsdirektør. Dengang advarede Steve Walsh José Mourinho om angriberens mentalitet.

– Jeg husker, jeg sagde til José, at han skulle passe på Romelu, for han er som en stor baby. Jeg tror ikke, han for alvor kom ind på Lukakus mentalitet og forstod den, hvilket du er nødt til. Sådan er det med ham og Paul Pogba.

– For dem handler det mere om dem selv end om klubben, og jeg ville ikke have købt dem. Bare fordi de er gode spillere, er det ikke det samme, som du får et godt hold, siger Walsh til The Athletic.

Romelu Lukaku blev i sommer sendt videre til Inter, efter en tid i United hvor han egentlig scorede et pænt antal mål, men han blev aldrig den helt store publikumsyndling.

Sætter spørgsmålstegn ved Wan-Bissaka

Før Walsh var i Everton, havde han en succesfuld tid som sportsdirektør i Leicester, hvor han fandt spillere som Riyad Mahrez og Ngolo Kanté, som var nøglespillere, da klubben sensationelt vandt Premier League i 2016.

Sir Alex Ferguson har tidligere kaldt Steve Walsh for den mest vigtige, indflydelsesrige person i Premier League, hvilket de to fornævnte spillere samt Didier Drogba og Gianfranco Zola fortæller. 

I interviewet giver han også sit syn på Uniteds køb af Aaron Wan-Bissaka, som han ikke er imponeret af.

– Det er måske for tidligt, og han kan forbedre sig, men i mine øjne er han ikke god nok, når han har bolden. Han er atletisk og meget hurtig.

– Men hvis jeg havde været i United, havde jeg sagt: “Glem de 50 millioner pund på ham, og brug halvdelen på Kieran Trippier.” Han er måske ikke den bedste defensive back, men han kan spille pladsen, og så er han god til at få de tidlige indlæg ind, og de har angribere, der kan score mål. Det er ‘common sense’, siger han.

Sportsdirektøren ser generelt kritisk på Uniteds rekrutteringsafdelings manglende evne til at have planer for de indkøb, de har foretaget de seneste år.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Tuanzebe klar efter skade

Næste artikel

United offentliggør kvartalregnskab: Næsten £140m stigning i gæld

ANNONCE