United offentliggør kvartalregnskab: Næsten £140m stigning i gæld

Manchester United har i klubbens regnskab for det netop overståede kvartal for 19-20-sæsonen annonceret, at deres nettogæld er steget med næsten 140 millioner pund.

Manchester United har i dag opdateret den økonomiske situation for den indeværene sæson. Og til trods for at det går godt i kommerciel øjemed, er klubbens gæld steget, og de forventede indtæger for sæsonen er lavere, end hvad tilfældet var i 18-19-sæsonen. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Faktum er, at klubbens gæld er steget fra 247,2 millioner pund til 384,5 millioner pund. 

United har desuden omsat for 135,4 millioner pund i første kvartal af 2019-20, hvilket svarer til en stigning på 400.000 pund i forhold til samme periode sidste år. 

De kommercielle indtægter lyder på 80,4 millioner pund, hvilket svarer til en stigning på 5,9 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år. Dog forventer klubben, at den årlige indtægt bliver lavere i denne sæson sammenlignet med for et år siden. Her forventer klubben en omsætning på 560 til 580 millioner pund, hvorimod klubben i sidste sæson tegnede sig for 627,1 millioner pund i slutningen af juni. 

Den største grund til Uniteds lavere indtægt for den indeværende sæson skyldes, at klubben ikke deltager Champions League. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Tidligere Everton-direktør advarede Mourinho om Lukaku

Næste artikel

United-investorer forholdt sig tavse i spørgerunden ved kvartalregnskabet

ANNONCE