Tilbage på sporet: Pligtsejr på Turf Moor

Manchester vinder lørdag aften med 0-1 på Turf Moor mod Burnley. Bruno Fernandes blev kampens enlige målscorer.

Seks point og en placering som nummer 13. Det var status efter de første fem kampe i Premier League i denne sæson. I midtugen tabte Erik ten Hags tropper ovenikøbet i Champions League til Bayern München. Dermed havde de røde djævle tabt de seneste tre opgør inden kampen mod Burnley.

Manchester United skulle derfor forsøge at lægge en dæmper på den ulmende krisesnak, da de lørdag aften gæstede Turf Morr

Burnley, som under Vincent Kompanys ledelse insisterer på at spille bolden ud langs jorden, gjorde det svært for United i starten af kampen. Hjemmeholdet lykkedes i store dele af 1. halvleg med at sætte spillet. United havde omvendt svært ved at få bolden på deres fødder.

Udeholdet kom dog foran efter 25 minutter – troede de. Jonny Evans’ hovedstødsmål blev korrekt underkendt for offside, da Ramsus Højlund stod placeret i en ulovlig position foran Trafford i Burnleys mål.

United kunne alligevel gå til pause med en føring på 0-1. I 1. halvlegs tillægstid sendte Jonny Evans Bruno Fernandes i dybden med en veltempereret halvliggende aflevering. Den aflevering valgte den portugisiske midtbanespiller på flotteste vis at helflugte ned i det lange målhjørne.

Efter pausen var United i langt mere kontrol end i 1. halvleg.

2. halvleg forløb på Uniteds præmisser, og hjemmeholdet blev ikke for alvor farlige. Dermed kan United rejse hjem fra Burnley med en pligtsejr i bagagen og for en stund lægge låg på snak om krise.

Kampfakta:

Burnley – Manchester United: 0-1

0-1: Bruno Fernandes (45′)

 

 

 

1 kommentar
  1. Pligtsejr ja….men det er kun på papiret, vi lignede mere et bundhold end Burnley gjorde, især i første halvleg.

    Vi spillede ikke godt, i første halvleg var vi godt nok på hælene igen, Burnley nr 19 i Premier League pressede os i bund og stik imod spil og chancer kommer vi foran i slutningen på en fantastisk aflevering af Evans og efterfølgende fremragende afslutning af Bruno, smukt mål, men piv hamrende ufortjent.

    Anden halvleg var faktisk meget bedre på mange måder, men vores evindelige problem med at dræbe kampene er stadig åbenlys, rimelige chancer blev ikke udnyttet og derfor var Burnley med i kampen til det sidste fløjt desværre, 90% boldbesiddelse til hjemmeholdet 10 minutter før ordinær spilletid var slut vidner om et United hold på hælene.

    68/32 procent boldbesiddelse til nr 19 i ligaen og en af favoritterne til nedrykning samt færre pasninger og hjørnespark er godt nok en skidt statistik også på Turfmore.

    Men vi vinder og tager 3 point og holder buret rent, det er velsagtens også det eneste gode at sige om kampen, og også det vigtigste lige nu.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Lindelöf og Evans starter i midterforsvaret

Næste artikel

Fernandes: Vi tager de tre point

ANNONCE