Tilskuere måske tilbage til maj

I et snart et år har tribuner verden over stået gabende tomme, men til maj måned kan der igen være fans at finde på de forskellige engelske stadion.

Ikke siden 8. marts sidste år har der været brug for tælleapparaterne på Old Trafford, som ikke har haft fornøjelsen af tilskuere på de enorme tribuner, siden Manchester United besejrede bysbørnene fra City med 2-0. 

Men nu ser der endelig ud til, at der snart kan vende fans tilbage til landets største klubstadion. Den engelske regering har nemlig fremlagt planer for, at der fra mandag den 17. maj igen tillades fans til både indendørs og udendørs sportsbegivenheder.

For de store udendørs sportsbegivenheder bliver der mulighed for at byde op til 10.000 fans eller et antal svarende til en fjerdedel af et stadions kapacitet indenfor. Det er det laveste tal, der er afgørende. 

Det betyder, at der måske kan være fans på stadion til sidste runde af Premier League-sæsonen søndag den 23. maj, når Manchester United skal en tur til Wolverhampton, hvis hjemmebane, The Molineux, har plads til lige godt 32.000, hvilket vil betyde adgang for op til 8.000 fans. 

Der er endnu ikke meldinger om, hvorvidt der også åbnes op for, at udeholdet kan have fans til stede, eller om der bliver muligheder for et ellers tidligere foreslået pilotprojekt på Wembley til eksempelvis FA Cup-finalen, som finder sted lørdag den 15. maj, altså to dage før de nye regler efter planen skal træde i kraft. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

U23: Everton slår et skadesplaget United-hold

Næste artikel

Daniel James: Diallo har været utrolig til træning

ANNONCE