Daniel James: Diallo har været utrolig til træning

Ifølge Daniel James har Amad Diallo vist sig flot frem til træning, siden tilkomsten i januar.

I torsdags fik Manchester United sin første smag på, hvad Amad Diallo har at byde på, da han fik de sidste syv minutter af 4-0 sejren over Real Sociedad. Syv minutter hvor Diallo ikke nåede at vise meget af sin kunnen. Men ifølge Daniel James har fansene ikke noget at være nervøse for. Waliseren mener nemlig, den tidligere Atalanta spiller har imponeret til træning.

– Vi ser hans [Diallo] kvalitet til træning. Han har utrolige fødder, men vi har også set, at han presser godt og vinder bolden tilbage, hvilket er præcis, hvad vi vil have, udtaler Daniel James til manutd.com

Derudover mener Dan James, at 18-årige Diallo har håndteret overgangen fra U23-holdet til førsteholdstruppen utroligt flot.

– Amad er kommet ind, og som en ung gut har han været utrolig til træning. Jeg mener, hans professionalisme [er virkelig god], og han har fundet sig til i truppen med det samme, vil jeg sige, tilføjer James yderligere.

Diallo er for nyligt blevet rykket fra U23-holdet til førsteholdstruppen efter at have bidraget med tre mål og tre assist i blot to kampe i Premier League 2. Premier League debuten lader dog stadig vente på sig.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Tilskuere måske tilbage til maj

Næste artikel

Raiola om kontroversielle kommentarer: Tror i, det påvirker nogen?

ANNONCE