Tirsdagens rygter

Her er dagens overblik over transferrygter vedrørende Manchester United.

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Opdateres løbende 

Tirsdag d. 30. april

Manchester United forbereder sig på forhandlinger med FC Barcelona om forsvarsspilleren Ronald Araujo, skriver Daily Express. Avisen skriver, at handlen vil kræve, at United lægger mere end 80 millioner pund på bordet.

Mason Greenwood står højt på Juventus’ ønskeliste, ifølge The Times. Manchester United kræver dog et betydeligt beløb for angriberen. Samtidig har klubben endnu ikke udelukket, at den 22-årige englænder har en fremtid på Old Trafford.

Mandag den 29. april

Simon Jordan, der tidligere har ejet Crystal Palace, fortalte for nylig, at deres stjernefrø Michael Olise godt kunne være interesseret i at skifte til Manchester United, hvis muligheden skulle opstå. Engelske medier har tidligere rapporteret, at Crystal Palace ikke vil lytte til bud under 60 millioner pund. Crystal Palaces manager, Oliver Glasner, fortalte fredag, at han håbede, spilleren ville blive i klubben, men at diskussioner om hans fremtid endnu ikke har fundet sted.
Manchester United-ejeren Sir Jim Ratcliffe, skulle angiveligt have mødtes med den portugisiske superagent George Mendes. Dette har sat flere af hans klienter i forbindelse med Manchester United, heriblandt Benfica-duoen Antonio Silva og João Neves, men også Leny Yoro, der også blev rygtet til klubben i sidste uge.
Ifølge det knap så troværdige medie Give Me Sport er Manchester United interesseret i at skrive kontrakt med Jeremie Frimpong. De fortæller dog også, at Manchester United kun er interesseret i at lave en aftale med Bayer Leverkusens lynhurtige back, hvis Aaron Wan-Bissaka forlader klubben.
Forrige artikel

ESPN: Glippet Champions League-kvalifikation koster Erik ten Hag dyrt

Næste artikel

McTominay beroliger: »Ikke noget alvorligt«

ANNONCE