Mandagens rygter

Her er dagens overblik over dagens transferrygter i Manchester United.

Mandag den 29. april

Simon Jordan, der tidligere har ejet Crystal Palace, fortalte for nylig, at deres stjernefrø Michael Olise godt kunne være interesseret i at skifte til Manchester United, hvis muligheden skulle opstå. Engelske medier har tidligere rapporteret, at Crystal Palace ikke vil lytte til bud under 60 millioner pund. Crystal Palaces manager, Oliver Glasner, fortalte fredag, at han håbede, spilleren ville blive i klubben, men at diskussioner om hans fremtid endnu ikke har fundet sted.
Manchester United-ejeren Sir Jim Ratcliffe, skulle angiveligt have mødtes med den portugisiske superagent George Mendes. Dette har sat flere af hans klienter i forbindelse med Manchester United, heriblandt Benfica-duoen Antonio Silva og João Neves, men også Leny Yoro, der også blev rygtet til klubben i sidste uge.
Ifølge det knap så troværdige medie Give Me Sport er Manchester United interesseret i at skrive kontrakt med Jeremie Frimpong. De fortæller dog også, at Manchester United kun er interesseret i at lave en aftale med Bayer Leverkusens lynhurtige back, hvis Aaron Wan-Bissaka forlader klubben.

Forrige artikel

Mirror: Sir Jim har mødt superagent

Næste artikel

The Times: Et økonomisk loft er på vej til Premier League - Manchester United har stemt imod

ANNONCE