Transferrygter fra ugen der gik

Der sættes dagligt spillere i forbindelse med et skifte til Manchester United. Vi kigger her på nogle af de mange historier fra ugens løb.

The Daily Mirror bragte i løbet af ugen en historie fra det italienske medie, Virgilio, der sendte Juventus’ Arturo Vidal til Manchester United. Midtbanespilleren har imponeret for både de italienske mestre og landsholdet, Chile. Det siges dog, at Juventus anslår hans værdi til værende omkring 400 millioner danske kroner, hvilket vil være en ny transferrekord for United, hvis de får lyst til at slå til efter nytår.

PSV Eindhovens Kevin Strootman er før blevet sat i forbindelse med Manchester United, og skal man tro udtalelser fra spillerens agent, Chiel Dekker, så er hollænderen klar til at skifte til januar. ”Strootman har besluttet sig for, at han vil prøve sig selv af i en bedre liga. Hvis vi finder et passende match til januar, så vil PSV ikke stå i vejen for et skifte,” siger agenten ifølge The Daily Mail.

Den tidligere Manchester United-spiller Paul Inces søn, Thomas Ince, spiller i øjeblikket i Blackpool. Det gør han ikke ret længe, hvis man skal tro The Sunday Express. Manchester United skulle nemlig være klar til at smide 6 millioner engelske pund mod Blackpool i bytte for den 20-årige kantspiller.

Det italienske medie Virgilio mener, at Juventus og Manchester United kigger Admira Wackers 18-årige kantspiller, Marcel Sabitzer, i sømmene.

Manchester United er én af mange engelske klubber, der følger Birminghams unge stjerne i svøb Nathan Redmond. Manchester City, Tottenham og Liverpool nævnes også som bejlere.

Både Manchester United, Juventus og Real Madrid skulle være yderst interesserede i Dinamo Zagrebs ”nye Luka Modric”. Den kun 16-årige Alen Halilovic har allerede fået debut på førsteholdet, ligesom han har spillet for det kroatiske landshold på u15, u16 og u17-niveau.

Italienske medier har i løbet af ugen bragt flere historier omhandlende AC Milans nye stjerneskud fra stammen, Stephan El Shaarawy. Den 19-årige offensivsspiller, der er halvt italiensk halvt egyptisk, skulle have vækket Sir Alex Fergusons interesse efter han for nylig har kæmpet sig vej op igennem rækkerne på San Siro.

Forrige artikel

Den kære leder er United-fan

Næste artikel

Optakt: CFR Cluj - Manchester United

ANNONCE