Transferstatus klokken 23

Med en time tilbage af transfervinduet giver vi et hurtigt overblik over de seneste rygter.

Der florerer løbende rygter og usande historier blandt Manchester United-fans. Især på Twitter og vores Facebook-side har vi dagen igennem oplevet en masse spørgsmål vedrørende ægtheden af forskellige historier. OldTrafford.dk har over 11 års erfaring i dækningen af Manchester United på dage som i dag og har konstant et kritisk syn på de rygter der florerer.

Her er vores opdatering klokken 23 på de mest oplagte transfers.

IND: Radamel Falcao

Intet nyt siden spilleren ankom til Carrington tidligere på aftenen. Frygt dog ej. Bekræftelsen kan sagtens ske efter midnat og transfervinduets lukning så længe handlen er registreret inden. Vi er sikker på det nok skal gå, medmindre der opstår problemer ved lægetjekket.

IND: Daley Blind

Signed, sealed and delivered! Daley Blind blev bekræftet tidligere på aftenen.

IND: Sergio Romero

I Italien melder flere medier som Sky Italia om at målmanden Sergio Romero fra Sampdoria er på vej til Manchester United. Vi har dog ikke fået nogen indikationer på at dette skulle have noget på sig fra engelsk side.

UD: Danny Welbeck

En række troværdige engelske medier fortæller at Danny Welbeck skifter til Arsenal på en permanent kontrakt. Manchester United vil få 16 millioner pund for englænderen. Endnu ikke bekræftet af klubberne selv dog.

UD: Tom Cleverley

Cleverley har været i forhandlinger med både Everton og Aston Villa, men ifølge Sky Sports har begge klubber nu trukket sig efter midtbanespillerens lønkrav.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

BBC: Welbeck og Arsenal enige

Næste artikel

Bekræftet: Tom Lawrence til Leicester City

ANNONCE