Transfertid? OT.dk har din ryg

Igen i år vil OldTrafford.dk lave ugentlige transferoverblikke og talentspejderrapporter. Derudover vil vi også lancere et videoformat, hvor vi diskuterer rygter.

Ender Jadon Sancho i United? Fortsætter Paul Pogba i klubben? Finder Ole Gunnar Solskjær en venstrebenet midterstopper? 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sommermånederne er proppet med transferhistorier, og på OldTrafford.dk vil vi gøre vores for, at du bliver ledt sikkert gennem rygtestrømmen. 

Læs også: Sådan vurderer vi rygternes troværdighed på OldTrafford.dk

Ligesom sidste år vil vi lave ugentlige transferoverblikke, hvor vi sætter procentsatser på sandsynligheden for forskellige rygter. Vi vil også fortsat udkomme med talentspejderrapporter på interessante profiler. Og så vil vi også – som et nyt forsøg – lave et videobåret debatformat, hvor vi diskuterer transferhistorier over en kande øl. 

Coronapandemien har gjort, at transfervinduet falder forskudt i år. Premier Leagues chef Richard Masters har bekræftet, at der først vil blive åbnet officielt op for handler mellem klubberne den 26. juli, når sæsonens sidste kampe er færdigspillet.

Derfor tager OldTrafford.dk’s transferdækning også først for alvor fart i slutningen af juli. Til gengæld forventer vi, at transfervinduet er åbent helt frem til oktober – UEFA har opfordret ligaerne til at lave en fælles deadline mandag den 5. oktober. 

Vi har jeres ryg hele vejen igennem det. 

Hør også vores 1 t og 47 m lange podcast om sommerens transfervindue fra den 7. april. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Foden: Greenwood er den bedste afslutter, jeg har set

Næste artikel

Startopstilling mod Villa: Genvalg til alle 11

ANNONCE