Transfervinduet smækket i

Rygterne blev ved med at florere hele dagen, men det blev hverken til til- eller afgange for Manchester United på sommerens sidste handelsdag. Det står…

Rygterne blev ved med at florere hele dagen, men det blev hverken til til- eller afgange for Manchester United på sommerens sidste handelsdag.

Det står klart, efter transfervinduet lukkede i ved midnat.

Wesley Sneijder, der har været sat i forbindelse med United hele sommeren, blev hele dagen spået til måske at være på vej til “De Røde Djævle”. Men en times tid før deadline erklærede spilleren selv på sin Twitter-profil, at han forbliver Inter-spiller i den kommende sæson.

Rygter florerede også om sidste sæsons Premier League-topscorer Dimitar Berbatov. Bulgaren har over flere omgange være sat i forbindelse med nyrige Paris Saint-Germain, men heller ikke her blev et skifte en realitet.

Dermed har Manchester United set tilgange i form af David de Gea, Phil Jones og Ashley Young op til den igangværende sæson. Samtidig har John O”Shea og Wes Brown forladt klubben til fordel for Sunderland, mens veteranerne Paul Scholes og Edwin van der Sar begge har indstillet sine mangeårige karrierer.

Transfervinduets sidste dag forløb dog ikke uden spænding. Det blev til flere handler, og blandt andet Arsenal fandt checkhæftet frem op til deadline.

Efter 8-2-udklasseringen i weekenden fandt manager Arséne Wenger det nødvendigt at forstærke det vaklende forsvar. Tyske Per Mertesacker blev onsdag hentet ind for at rette op på det problem. Arsenal fik også fat i Chelseas israeler Yossi Benayoun til offensiven, mens Andre Santos er købt fra Fenerbahce. I de absolut døende minutter af vinduet blev Evertons midtbanestyrmand, Mikel Arteta, også bekræftet som ny Arsenal-spiller.

Chelsea bekræftede i sidste øjeblik, at Liverpools Raul Meireles er ny spiller hos “The Blues”. Portugiseren indleverede et skriftligt ønske om at få lov til at skifte klub i vinduets døende timer. Det hele gik åbenbart op i en højere enhed.

Dagens måske mest opsigtsvækkende kontrakt blev dog underskrevet af Owen Hargreaves, som de seneste fire år har været Manchester United-spiller. Hargreaves fortsætter karrieren på Etihad Stadium, hvor krøltoppen har fået et års “pay-as-you-play”-kontrakt med Manchester City.

De døende timer af transfervinduet afslørede også en tilgang til Liverpool. Craig Bellamy vil igen være at finde på Anfield efter fire års fravær. Ligeledes har Tottenham Hotspur forstærket sig med den nu tidligere West Ham-spiller Scott Parker.

Danske Nicklas Bendtner fandt sig også en ny klub. Sæson 2011/2012 skal således spenderes hos Sunderland på en lejekontrakt. Queens Park Rangers forstærkede sig i sidste øjeblik med Anton Ferdinand, bror til Rio Ferdinand.

De engelske klubber fik i dette transfervindue handlet for godt end 430 millioner pund.

Køb Manchester Uniteds nye trøje

Forrige artikel

Blog: Moderne fodbold i en nøddeskal

Næste artikel

Sneijder: United-skifte var tæt på

ANNONCE