Troussier: United vil have mig

Franske Phillippe Troussier som var landstræner for Japan ved sidste år VM slutrunde var udset til at blive ny landstræner for Qatar, men nu ser det ud til at han kommer til Old trafford istedet.

Troussier, der udover Japan også været landstræner for Sydafrika, Burkino Faso og Nigeria, skulle nemlig være klar til at skrive under på sin kontrakt med Qatar, men afventer nu på situationen i Manchester, før han tager endelig beslutning.

“Jeg er 90% sikker på det bliver Qatar, men jeg har ikke skrevet under endnu. Det er sandt, at Manchester United er interesseret i mig,” udtalte han idag til Sky Sports.

Samtidig siger han at det lyder tiltrækkende at skifte varmen i Qatar ud med regnen i Manchester.

“Jeg tror der er 3-4 andre med i kampen om jobbet på Old Trafford, men hvis Manchester United vælger mig ville jeg finde jobbet meget interessant,” fortæller han.

Dette sker samme dag som Mark hughes har meldt ud, at han ikke vil forlade et job som træner for Wales til fordel for Manchester United.

Hvis Phillippe Troussier bliver ansat af Manchester United, så vil han endnu en gang efterfølge Carlos Queiroz. Dette gjorde han også ved jobbet som landstræner for Sydafrika.

Forrige artikel

Sparky forlader ikke Wales

Næste artikel

Har du en god Manchester United oplevelse?

ANNONCE