Sparky forlader ikke Wales

Den tidligere store angrebsstjerne i Manchester United, Mark “Sparky” Hughes, vil næppe blive den nye assistent træner, på trods af et ønske som Sir Alex Ferguson har, ifølge Carlos Queiroz.

Den tidligere assistent træner, Carlos Queiroz, der nu er blevet manager i Real Madrid, røbede ellers igår, at Sir Alex gerne ville have Mark hughes som assistent, men dette ønsker ser nu ud til at forblive i drømmene, efter at hovedpersonen, Mark Hughes afviste et skifte:

“Det er meget smigrende at høre, men faktum er, at jeg er begyndt som træner for Wales, og det job agter jeg at gennemføre,” udtalte han sig til BBC.

Wales”s fodboldforbund havde ellers meldt ud, at de ikke havde ville stå i vejen, hvis Hughes ville tage imod Sir Alexs tilbud.

Dermed kan vi forvente flere mulige navne de næste par uger, hvis ikke måneder, da Sir Alex har udtalt at han næppe vil skynde sig med at udpege en assistent.

Dermed kan det sagtens ske, at Roy Keane bliver assistent træner på et tidspunkt, da han brugte sin sommerferie på at gennemføre et UEFA træner kursus.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pele: Et skifte til United vil være godt

Næste artikel

Troussier: United vil have mig

Relaterede artikler
Gå til siden

Engelsk trio tilbage i træning

De tre englændere Luke Shaw, Jadon Sancho og Marcus Rashford er tilbage i træning efter pause på sidelinjen.
ANNONCE
Total
0
Share