Sparky forlader ikke Wales

Den tidligere store angrebsstjerne i Manchester United, Mark “Sparky” Hughes, vil næppe blive den nye assistent træner, på trods af et ønske som Sir Alex Ferguson har, ifølge Carlos Queiroz.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den tidligere assistent træner, Carlos Queiroz, der nu er blevet manager i Real Madrid, røbede ellers igår, at Sir Alex gerne ville have Mark hughes som assistent, men dette ønsker ser nu ud til at forblive i drømmene, efter at hovedpersonen, Mark Hughes afviste et skifte:

“Det er meget smigrende at høre, men faktum er, at jeg er begyndt som træner for Wales, og det job agter jeg at gennemføre,” udtalte han sig til BBC.

Wales”s fodboldforbund havde ellers meldt ud, at de ikke havde ville stå i vejen, hvis Hughes ville tage imod Sir Alexs tilbud.

Dermed kan vi forvente flere mulige navne de næste par uger, hvis ikke måneder, da Sir Alex har udtalt at han næppe vil skynde sig med at udpege en assistent.

Dermed kan det sagtens ske, at Roy Keane bliver assistent træner på et tidspunkt, da han brugte sin sommerferie på at gennemføre et UEFA træner kursus.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pele: Et skifte til United vil være godt

Næste artikel

Troussier: United vil have mig

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share