Twitter-reaktioner på Manchester-derbyet

Manchester City holdte blå mandag på Old Trafford, da de med en flot 2-1 sejr tværede yderligere i Manchester Uniteds for tiden blødende stolthed. OldTrafford.dk giver dig de bedste reaktioner fra Twitter.

Op til Manchester-derbyet meldte United-legenden Edwin van der Sar () sin ankomst på Old Trafford: “Hjemme igen i tid til derbyet.” Hollænderen troede desuden på en 2-0-sejr til United. 

Den tidligere engelske landsholdsspiller Gary Lineker () kritiserede Ryan Giggs for waliserens nonchalant hælaflevering, der førte til Citys føringsmål.

”Længe siden at Giggs blev færdiguddannet, men det der var en skoledrengs fejl”

Schmeichel stensikker på Offside

Selvom Kasper Schmeichel () tidligere har været tilknyttet den lyseblå side af Manchester i mange år, mener legende-sønnen, at James Milners mål skulle have været dømt offside.

”Kæmpe offside! Keeperens udsyn blev spærret, offside.”

Den danske Championship-målmand har også lagt dette billede op på Twitter, der understreger hans pointe om, at Carlos Tevez forstyrrede David de Geas udsyn.

United var hurtige til at komme tilbage i kampen, hvilket var noget der frydede verdens hurtigste mand Usain Bolt (), der igen fik erklæret sit tilhørsforhold til De Røde Djævle: ”Godt mål #MUFC”

Manchester Citys kaptajn Vincent Kompany () lignede i situationen ved sit selvmål ikke en mand, der kunne se de sjove i situationen. Det kunne belgieren dog godt efter kampen:
”Kan ikke stoppe med at score. Lol. Fænomenal holdindsats!”

Hyldest til Agueros solomål

Det frarådes på forhånd at læse videre, hvis man på denne mandag ikke kan holde ud at læse mere om Manchester Citys sejr.

For Sergio Aguero var manden, der løb med de største roser på det sociale medie, da argentineren afgjorde kampen med et glimrende solo-mål.

Gary Lineker: ”Hvilket aldeles fremragende mål fra Aguero”

Den nuværende Marseille-spiller og altid aktive Twitter-provokatør Joey Barton () udbrød også: ”Hvilket mål af Aguero!”

Forrige artikel

City-spillere: Vi fortjente sejren

Næste artikel

Mancini lægger låg på titelræs

ANNONCE