U16-talenterne vinder stor turnering

Uniteds u16-hold har i denne weekend mødt modstand fra øverste hylde, og endte med at slå dem alle på vejen.

Uniteds u16-mandskab har i denne weekend deltaget i Premier League International Tournament, hvor flere af de største hold fra England har deltaget, ligesom flere store europæiske mandskaber har deltaget.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Fredag lagde United ud med at spille 2-2 mod West Bromwich, men siden da så de unge talenter sig ikke tilbage. Lørdag besejrede man først tyske Dortmund med 4-1, mens det blev til 1-0 i den sidste puljekamp mod Everton.

I dag har holdet så spillet de afgørende runder, og her blev United parret med belgiske Anderlecht i semifinalen. Det belgiske storhold slog Spurs, Chelsea og City i deres pulje.

United vandt semifinalen med 2-1, og var dermed klar til eftermiddagens finale. I finalen ventede Fulham, der i puljespillet havde vundet deres gruppe foran Liverpool, Derby og FC Porto, mens det blev til sejr over West Bromwich på straffespark i semifinalen.

Fulham har vundet turneringen de seneste to år, men fik ikke lov at få den tredje triumf på stribe. Efter 0-0 i ordinær tid, vandt United straffesparkskonkurrencen med 5-4, og vandt dermed den stærkt besatte turnering.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho i fare efter dommerudtalelser

Næste artikel

Neville om famøs fejring: Ville gøre det om 100 gange

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share