U16-talenterne vinder stor turnering

Uniteds u16-hold har i denne weekend mødt modstand fra øverste hylde, og endte med at slå dem alle på vejen.

Uniteds u16-mandskab har i denne weekend deltaget i Premier League International Tournament, hvor flere af de største hold fra England har deltaget, ligesom flere store europæiske mandskaber har deltaget.

Fredag lagde United ud med at spille 2-2 mod West Bromwich, men siden da så de unge talenter sig ikke tilbage. Lørdag besejrede man først tyske Dortmund med 4-1, mens det blev til 1-0 i den sidste puljekamp mod Everton.

I dag har holdet så spillet de afgørende runder, og her blev United parret med belgiske Anderlecht i semifinalen. Det belgiske storhold slog Spurs, Chelsea og City i deres pulje.

United vandt semifinalen med 2-1, og var dermed klar til eftermiddagens finale. I finalen ventede Fulham, der i puljespillet havde vundet deres gruppe foran Liverpool, Derby og FC Porto, mens det blev til sejr over West Bromwich på straffespark i semifinalen.

Fulham har vundet turneringen de seneste to år, men fik ikke lov at få den tredje triumf på stribe. Efter 0-0 i ordinær tid, vandt United straffesparkskonkurrencen med 5-4, og vandt dermed den stærkt besatte turnering.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mourinho i fare efter dommerudtalelser

Næste artikel

Neville om famøs fejring: Ville gøre det om 100 gange

ANNONCE