U18: Endnu en målfest af talenterne

Uniteds u18-talenter vandt sikkert hjemme mod Blackburn, og ligger nu lunt i svinget til at vinde puljen.

Det kan til tider knibe for Uniteds førstehold, men det at score mål er intet problem for talenterne på u18-mandskabet. Hele 59 mål er der scoret i sæsonens 19 ligakampe, og i ni af sæsonens i alt 23 kampe har man scoret mindst fire mål.

I dag blev det til sejr på hele 5-0 hjemme mod bundproppen Blackburn, i en kamp som blev præget af kraftig vind og sne. Men til trods for vanskelige forhold, leverede Kieran McKennas unge spillere en fornem indsats, og udspillede fuldstændig gæsterne.

Nishan Burkart, James Garner, Mason Greenwood, Dylan Levitt og D’Mani Mellor sendte bolden i nettet for United i dag. Hjemmeholdet dominerede fuldstændig, og det keeper Alex Fojticek havde mere at lave under opvarmningen end i de 90 minutter kampen varede.

Uniteds imponerende styrke på dette niveau blev fint illustreret, da man midtvejs i anden halvleg skiftede Ethan Galbraith, D’Mani Mellor og Dion McGhee ind, og alle tre gik bare ind og fortsatte det fornemme spil uden problemer.

United fører U18 Premier League North med 42 point efter 19 kampe. United har ti point ned til Liverpool, 12 til Everton og 15 til City, alle tre rivaler har dog spillet tre kampe færre end United.

Næste kamp er først den 7.april mod Middlesbrough, inden et par vigtige opgør venter mod City og Liverpool. Inden da skal United en tur til USA, og spille med i Dallas Cup.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blog: Jose Mourinho gør ondt i øjne og ører. Men løsningen er ikke at fyre ham

Næste artikel

Startopstillingen mod Brighton

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share