U18: Endnu en målfest af talenterne

Uniteds u18-talenter vandt sikkert hjemme mod Blackburn, og ligger nu lunt i svinget til at vinde puljen.

Det kan til tider knibe for Uniteds førstehold, men det at score mål er intet problem for talenterne på u18-mandskabet. Hele 59 mål er der scoret i sæsonens 19 ligakampe, og i ni af sæsonens i alt 23 kampe har man scoret mindst fire mål.

I dag blev det til sejr på hele 5-0 hjemme mod bundproppen Blackburn, i en kamp som blev præget af kraftig vind og sne. Men til trods for vanskelige forhold, leverede Kieran McKennas unge spillere en fornem indsats, og udspillede fuldstændig gæsterne.

Nishan Burkart, James Garner, Mason Greenwood, Dylan Levitt og D’Mani Mellor sendte bolden i nettet for United i dag. Hjemmeholdet dominerede fuldstændig, og det keeper Alex Fojticek havde mere at lave under opvarmningen end i de 90 minutter kampen varede.

Uniteds imponerende styrke på dette niveau blev fint illustreret, da man midtvejs i anden halvleg skiftede Ethan Galbraith, D’Mani Mellor og Dion McGhee ind, og alle tre gik bare ind og fortsatte det fornemme spil uden problemer.

United fører U18 Premier League North med 42 point efter 19 kampe. United har ti point ned til Liverpool, 12 til Everton og 15 til City, alle tre rivaler har dog spillet tre kampe færre end United.

Næste kamp er først den 7.april mod Middlesbrough, inden et par vigtige opgør venter mod City og Liverpool. Inden da skal United en tur til USA, og spille med i Dallas Cup.

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den?