U18: Forrygende start på Milk Cup

Uniteds unge talenter vandt sidste år turneringen i Nordirland, og fik i går en flyvende start på forsvaret af titlen.

Det er ikke hver dag man scorer 11 mål i en fodboldkamp, men det gjorde Uniteds u17-hold i går aftes, da de åbnede Milk Cup-turneringen i Nordirland med en sejr på 11-0 mod Gold Coast Academy fra Australien.

Sidste år vandt United den prestigefulde ungdomsturnering, hvor specielt Andreas Pereira var en af nøglefigurerne. I år er spillere som Demetri Mitchell, Marcus Rashford og prøvespillerne Ogo Obi og Oscar Borg blandt profilerne.

I går aftes foldede holdet sig fuldstændig ud, og vandt premieren med hele 11-0. Man spiller 2*35 minutter, og der var ikke spillet mere end få minutter før United var i front. United spillede 3-5-2 som van Gaal har indført på førsteholdet.

Fire mål af Mitchell, to af Rashford og to af Obi grundlagde sejren, inden Zachary Dearnley, Travis Johnson og Jordan Thompson fuldendte storsejren. Kampen igennem var United total overlegne, og spillede glimrende teknisk angrebsfodbold.

Foruden de offensive kræfter som sprudlede, var midtbanen med Charlie Scott og Jordan Thompson dominerende og kontrollerede opgøret, ligesom Axel Tuanzebe var stærk i forsvaret. Desuden gjorde unge Callum Gribbin det fint, selv om han som yngste mand var næsten to år yngre end de ældste på banen.

Generelt er der store forventninger til denne årgang, som har spillet i United gennem flere år. Der er masser af teknisk stærke spillere, og selv om fokus ikke er på titler for Uniteds ungdomshold, er der håb om en stor fremtid for mange af disse spillere.