– Nemmere at overtage efter Sir Alex

Louis van Gaal kritiserer truppens sammensætning, og mener samtidig at det ville være nemmere at overtage holdet efter Sir Alex end efter Moyes.

Mange snakkede sidste sæson om, at David Moyes havde et nærmest umuligt job, i det han skulle afløse Sir Alex Ferguson i United. Hvordan går man ind og overtager fra en af verdens bedste managers? Men van Gaal er ikke enig i den betragtning, han mener hans job er sværere nu end det ville være sidste sæson.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg overtog efter Bobby Robson i Barcelona, efter han vandt tre titler, og det var intet problem. Har du succes, har du også en god trup. Mens jeg nu har overtaget hvad jeg vil kalde for en trup uden balance, lyder det fra van Gaal.

Louis van Gaal hentydede atter til det problem han har, hvor der virker til at være for mange spillere til samme position, mens det andre steder på banen halter mere.

– Se på truppen, der er meget kvalitet der. Vi har Rooney, van Persie, Welbeck, Hernandez, men også Herrera, Mata og Fellaini, mange som kan spille samme position. Der er ikke balance. Det er sværere at få succes i vanskelige forhold, end i fantastiske situationer, siger van Gaal.

På nattens pressemøde understregede hollænderen endnu engang, at han ikke bare vil gå ud og købe nye spillere for at gøre det. Han vil have kvalitet.

– Jeg køber ikke spillere bare for at gøre det. Jeg køber spillere, for at gøre det nemmere at vælge startopstillingen. Først og fremmest skal jeg vurdere hvad vi har brug for på de forskellige positioner, udfra det system vi skal spille. Lige pt ved jeg ikke noget med sikkerhed, siger van Gaal.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

- Zaha i angrebet mod Inter

Næste artikel

U18: Forrygende start på Milk Cup

ANNONCE