U18: Klar til semifinalerne i USA

Uniteds talenter er i øjeblikket i USA, hvor de deltager i Dallas Cup.

Uniteds u18-talenter er inde i en spændende periode i øjeblikket. Pt fører de u18-ligaen, og har et par afgørende kampe mod blandt andet Liverpool og City indenfor de kommende uger. Men i disse dage er holdet taget til USA, hvor de deltager i Dallas Cup.

Her er holdet nu klar til semifinalen, efter samlet sejr i deres pulje. Den kom i hus efter at have spillet 2-2 i første kamp mod Tigres fra Mexico. Mexicanerne kom foran 2-0 og styrede opgøret i første halvleg, og spillede til tider ganske hårdt. Efter pausen kom United ud og viste et helt andet niveau, og fik fortjent udlignet til 2-2.

I andet opgør hev Kieran McKennas tropper en snæver sejr på 1-0 i land, efter ellers at have spillet med en mand i undertal i en times tid da D’Mani Mellor blev udvist tidligt i kampen. Men som så ofte før, var topscorer og stortalent Mason Greenwood på plads og fik bolden i nettet for United.

I nat blev sidste opgør i puljen så spillet, og United var presset til at hente en storsejr hvis det skulle blive til samlet sejr i puljen. Tigres havde vundet stort, og derfor var United pisket til at score minimum seks gange mod japanske Higashi Fukuoka, hvis man ville vinde puljen og gå direkte til semifinalerne.

Det lykkedes i den grad, for United vandt med hele 8-0 og er sikkert videre i Dallas Cup. Mason Greenwood scorede for niende kamp i træk og er nu oppe på 19 mål i 20 kampe i denne sæson. Foruden Greenwood fik også Nishan Burkart, Joshua Bohui og Di’Shon Bernard kuglen i nettet for United i nattens opgør.

I semifinalen på fredag venter nu engelske Arsenal.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ugens talent: Tahith Chong

Næste artikel

Engelske aviser: John O'Shea på vej på pension

ANNONCE