U18: Klar til slutspil

Uniteds u18-talenterne tabte den sidste kamp i grundspillet til vinderne fra Middlesbrough, men er stadig klar til slutspillet.

Sidste runde af U18-ligaens nordlige del blev spillet i dag, hvor United gæstede Middlesbrough, som på forhånd havde sikret sig førstepladsen i puljen. United var også sikre på at slutte blandt de fire bedste, og dermed klar til slutspillet.

Alligevel startede United i det der ligner stærkeste formation, men det var ikke nok mod det stærke mandskab fra Middlesbrough. 2-0 vandt hjemmeholdet, første scoring kom kort før pausen, mens det afgørende mål faldt med et kvarters tid igen på straffespark.

Middlesbrough og United er sammen med Everton og Manchester City de fire deltage i slutspillet fra den nordlige gruppe. Chelsea vandt den anden gruppe, og får selskab af Tottenham, Aston Villa og West Bromwich i slutspillet.

United: Dean Henderson; Tyler Reid (75′ Tyler Warren), Ro-Shaun Williams, Axel Tuanzebe (cpt), Jordan Thompson; Ethan Hamilton, Joe Riley (45′ Zachary Dearnley), Callum Gribbin, Timothy Fosu-Mensah; Marcus Rashford, Ruari Croskery (75′ Charlie Scott).

Reserve: Oliver Byrne.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lang karantæne til spyttende Evans

Næste artikel

United henter 17-årig costaricaner

Relaterede artikler
Total
0
Share