U18: Laird skriver kontrakt med klubben

Ethan Laird har skrevet under på sin første professionelle kontrakt med Manchester United. Forsvarsspilleren er en af tre United-spillere på Englands U18-landshold.

I sidste uge var det Mason Greenwood, og mandag skrev Manchester United så kontrakt med endnu en spiller fra klubbens meget succesfulde U18-hold.

Denne gang drejer det sig om forsvarsspilleren Ethan Laird, der i øjeblikket er med Englands U18-landshold, der i de kommende dage skal møde Sverige og Tjekkiet. Det samme er i øvrigt James Garner og netop Mason Greenwood.

Der er store forventninger i klubben til Ethan Laird, som kan fungere både på højre back og i midterforsvaret, og den 17-årige nu professionelle United-spiller er selvsagt lykkelig over at have skrevet under med klubben.

– Det er som en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg ved godt, at det er en kliche, men det er rigtigt. Siden jeg var ni, har jeg været en del af akademiet og set de ældre spillere nå dertil, hvor jeg gerne selv vil være, så det har været noget, jeg har stræbt efter. Jeg er virkelig, virkelig glad, siger han til klubbens officielle hjemmeside.

Laird, Greenwood og de øvrige akademispillere er i aktion for United igen lørdag 20. oktober mod Sunderland. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Carrick: Jeg led af depression efter tabt CL-finale

Næste artikel

Pogba på Ballon d'Or-liste

ANNONCE