U18: McGuinness roser stortalenter

Paul McGuinness roser et par af profilerne på u18-holdet, som han mener har indset deres talent.

Uniteds u18-hold går ind til et par spændende kampe inden en julepause på en måneds tid. Først venter et brag mod Liverpool, inden Bury venter på Old Trafford i 3.runde af den prestigefulde FA Youth Cup.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sæsonen har indtil videre været meget op og ned for holdet, der ligger midt i tabellen, og endnu ikke har fået spillet til at flyde for alvor. Men præcis som hos Louis van Gaal, har også Paul McGuinness døjet med en række skader på u18-holdet.

Med holdets store profil Demetri Mitchell ude med en skade indtil efter julepausen, er det op til andre spillere at score målene for United. En af dem der er store forventninger til er Marcus Rashford, der i slutningen af oktober skrev under på en professionel kontrakt med United på sin 17-års fødselsdag.

Rashford er blevet moden

Og netop Rashford får nu masser af roser med på vejen fra træner Paul McGuinness. Den unge offensive midtbanespiller har indset hvad det kræves for at være professionel og hvad det kræver for at få succes på banen.

– Marcus har udviklet sig meget på det seneste. Det synes jeg alle på dette niveau har, både fysisk og mentalt. Sidste år spillede han med os i en kamp i Newcastle og vi sagde bagefter til ham, at han ikke vidste hvad det ville sige at spille professionel fodbold og hvad der kræver af en selv.

– Han vidste ikke hvad det drejede sig om. Han elskede at have bolden, men indså ikke at der skulle løbes en del frem og tilbage uden bold. Nu er han modnet mentalt og laver nogle fantastiske løb for holdet. Han er en af dem fra holdet, der har indset det potentiale de har, hvilket er rart, siger McGuinness til manutd.com.

Roser til defensiv trio

Men det er ikke blot Rashford, der modtager ros fra chefen. Også tre af klubbens unge forsvarstalenter får ros og positive ord med på vejen af McGuinness. Også højreback Joe Riley, stopper Axel Tuanzebe og venstreback Cameron Borthwick-Jackson får ros.

– Axel er en anden der har krydset et hjørne og gør det godt. Han er vældig atletisk. En anden der er modnet mentalt er Joe Riley, som dag efter dag er stabil og stærk til træning. Han er klar til at tage næste skridt, og skal presses i de næste kampe.

– Cameron Borthwick-Jackson har alle værktøjerne til at klare den, han er stor, stærk og kan spille bolden rundt, men mangler lige det sidste for at presse sig selv, lyder det fra McGuinness.

United er pt nummer seks i puljen med 19 point efter 12 kampe. Tabellen toppes af Middlesbrough foran City og Everton, mens Blackburn og Bolton skraber bunden.

McGuinness er foruden de tre før nævnte defensive spillere, også glad for nyindkøbet fra Ajax, Timothy Fosu-Mensah, der har gjort et positivt indtryk i starten i United.

– Timothy er en stærk og kraftfuld spiller, med god speed indenfor de første meter, og god til at vinde bolden tilbage eller selv starte angreb. Han var god i den seneste kamp vi spillede i Altrincham, og holdt det hele tiden simpelt med pasningerne. Han kan spille både i forsvaret og på midten, hvilket giver os ekstra muligheder, siger Paul McGuinness til manutd.com.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Medie: Rooney klar til mandag

Næste artikel

Warren Joyce stolt af talentudviklingen

ANNONCE