U18: Sejr mod topholdet

United fik en velfortjent sejr på 3-1 hjemme mod rækkens absolutte tophold fra Fulham.

Det var et veloplagt u18-hold som Paul McGuinness i dag fik sendt på banen hjemme på Carrington, da rækkes førerhold fra Fulham kiggede forbi. Gæsterne havde inden dagens opgør lagt sig suverænt i front i tabellen med lutter sejre.

Fulham kom da også med stor selvtillid, og startede kampen fint med et højt pres på United. Irske Sam Byrne fik efter godt tyve minutters spil bragt United i front, da han var først over en ripost fra keeperen, der ellers på fornem vis fik reddet hovedstødet fra Joe Rothwell.

Bare nogle minutter efter var Sam Byrne på pletten igen, og scorede sit fjerde mål i lige så mange kampe. Jack Barmby spillede Byrne fri i feltet, og den stærke angriber kunne enkelt sende bolden i nettet.

Efter de to United-scoringer var det Fulham, som for alvor begyndte at vise tænder. London-holdet havde flere rigtig store chancer, og i sidste minut af første halvleg fik de så bonus for presset.

Wilson lukker kampen

Den underholdende kamp kørte videre i anden halvleg. Begge hold ville spille offensiv og hurtig fodbold, og begge hold fik skabt en lang række muligheder i løbet af de sidste 45 minutter.

Dog skulle vi vente til kampens sidste minut, da indskiftede James Wilson fik afgjort kampen med sin scoring til 3-1. Det var sæsonens mål nummer 14 i lige så mange kampe for topscoreren, der netop er vendt retur fra skade.

United havde i dag ikke den norske profil Mats Dæhli med i truppen, hvilket kan tyde på, at han er med i morgendagens kamp for u21-holdet, som skal en tur til West Bromwich.

God præstation i dag for u18-holdet hele vejen rundt. Holdet stod godt på banen, fik skabt en masse chancer og fik spillet god teknisk fodbold. Glædeligt var det at se Nicholas Ioannou, Joe Rothwell og James Wilson returnere fra skader.

Næste opgør for u18-talenterne er i følge programmet først om fjorten dage, hvor det gælder Chelsea på udebane. United er stadig nummer tre i elite-rækken, efter Fulham og Southampton.

United u18 3 – 1 Fulham u18

Pierluigi Gollini
Callum Evans – Liam Grimshaw – Declan Dalley – Nicholas Ioannou
James Weir – Joe Rothwell – Ben Pearson – Jack Barmby
Jack Barmby – Sam Byrne

Udskiftere:
Kieran O’Hara, Matthew Wilkinson, Joshua Harrop, Andreas Pereira, James Wilson.

Udskiftninger:
45′ Joshua Harrop ind, Callum Evans ud.
74′ James Wilson ind, Sam Byrne ud.
81′ Andreas Pereira ind, Joe Rothwell ud.

Målscorere:
22′ 1-0 Sam Byrne (assist af Joe Rothwell)
26′ 2-0 Sam Byrne (assist af Jack Barmby)
45′ 2-1 Roberts (assist af Williams)
93′ 3-1 James Wilson (assist af Jack Barmby)
 

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Reading

Næste artikel

Startopstillingen mod Reading

ANNONCE