U18: Sejr mod West Brom

Uniteds talenter har vendt bøtten, og er nu ubesejret i tre kampe.

Efter 13 nederlag på stribe til Uniteds u18-hold, har United nu fået vendt bøtten. På en uge er det blevet til to sejre og en uafgjort. I dag gæstede West Bromwich, og i storm og regn var det United, som var bedst fra start til slut.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

3-0 stod det efter de 90 minutter, takket være først et flot solomål af Zachary Dearnley, inden Darren Buffonge sikkert sendte et straffespark i nettet til 2-0. I anden halvleg sendte højreback Tyler Reid kuglen i nettet til 3-0, efter et par fine træk på kanten.

United sad på spil og chancer, og kunne have vundet større. Dog havde gæsterne enkelte muligheder, der blev reddet af United-defensiven.

Højreback Tyler Reid spillede en flot kamp, ligesom Callum Gribbin for første gang i længere tid dominerede og kontrollerede kampen rent offensivt for United. Desuden viste Buffonge gode takter i front. Buffonge har været ude med skade, siden han kom til fra Fulham i efteråret, men virker nu tilbage og i form igen.

UNITED: Oliver Byrne; Tyler Reid, Tyrell Warren, Jimmy Dunne, Jake Kenyon (72′ Faustino Makela); Zachary Dearnley, Charlie Scott, Tosin Kehinde (64′ Kanye Roberts), Callum Whelan; Callum Gribbin, Darren Buffonge (64′ Indy Boonen).

Reserver: Illias-Moutha Sebtaoui, Aidan Barlow.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United-spiller: Så ikke kampen.. alt for travl med at spille FIFA

Næste artikel

Ung keeper tilbagekaldes fra lån

ANNONCE