Ung keeper tilbagekaldes fra lån

Dean Henderson er hentet hjem fra udlån, for at være gardering til mandagens FA Cup-opgør i Shrewsbury.

Det er ikke mere end en uges tid siden, at unge Dean Henderson fik forlænget sit udlån til Stockport County, men den 18-årige keeper er nu hentet hjem fra udlån.

Det skyldes primært den skade David de Gea pådrog sig i opvarmningen til torsdagens kamp i Herning mod FC Midtjylland. Da Sam Johnstone ligeledes er ude med en skade, Victor Valdes er udlånt og Joel Pereira er låst i FA Cuppen efter at have spillet for Rochdale tidligere på sæsonen, er Henderson altså hentet hjem.

Henderson kom til United som 14-årig fra Carlisle, og forlængede i sommers kontrakten med United. Han betegnes som et af de største unge målmandstalenter i engelsk fodbold i øjeblikket, og har nydt stor succes under opholdet hos Stockport.

– Dean har potentialet til at blive en fremragende målmand. Han har en god psyke, men hans største styrke er hans teknik og hans vilje til hele tiden at ville forbedre sig. Det er en god egenskab for en United-spiller at have, har målmandstræner i akademiet Alan Fettis tidligere udtalt.

Henderson forventes at sidde på bænken i mandagens kamp mod Shrewsbury, mens Sergio Romero vogter buret igen i fraværet af David de Gea.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

U18: Sejr mod West Brom

Næste artikel

U21: Nederlag i lokalbrag mod City

ANNONCE