U18: Sejr mod Wolves

Uniteds talenter sejerede med 3-0 mod Wolverhampton, blandt andet takket være et fremragende mål af Angel Gomes.

U18-holdet fortsætter med at banke mål ind, i dag blev det til 3-0 mod Wolverhampton, der ellers i lange perioder holdt godt stand i defensiven. United måtte vente helt til det 65.minut, før det endelig lykkedes at få bolden igennem den kompakte defensiv og i nettet.

De fleste af spillerne var også i aktion tidligere på ugen, hvor Uniteds u18-talenter var i aktion i en træningskamp mod Altrinchams førstehold, der til daglig spiller i række med blandt andet FC United of Manchester og Salford City. Her vandt Altrincham 2-1, efter United ellers havde været fint med i opgøret.

Dagens første scoring mod Wolves blev sat ind af Angel Gomes, efter Lee O’Connor på fornem vis havde erobret bolden og sendt den op til Gomes. Det unge stortalent trak ind i banen og krøllede bolden op i krogen. Flot scoring af Gomes, der er kæmpe forventninger til i United.

Joshua Bohui udbyggede føringen kort før tid, og i overtiden fik Zak Dearnley gjort det til 3-0. Dermed holder Kieran McKennas unge tropper fast i den gode stime i ligaen, hvor man kæmper for at holde trit med suveræne Manchester City i toppen af rækken. United og Liverpool er små ti point efter City, og kæmper om andenpladsen i rækken pt.

UNITED: Alex Fojticek; George Tanner, Max Dunne, Jake Kenyon, Lee O’Connor; Callum Whelan, Indy Boonen, Ethan Hamilton; Nishan Burkart, Joshua Bohui, Angel Gomes.

Reserver: Max Johnstone & Jake Barrett.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

- En person blokerede for comeback

Næste artikel

Mindehøjtidelighed for München-ofrene

ANNONCE