I sæsonens sidste u18 kamp, tog United hjemme på Carrington mod Stoke. En sæson der har budt på en del skuffelser rent pointmæssigt i ligaen, men samtidig…

I sæsonens sidste u18 kamp, tog United hjemme på Carrington mod Stoke. En sæson der har budt på en del skuffelser rent pointmæssigt i ligaen, men samtidig har budt på en række opløftende præstationer og spil fra den offensive del af holdet.

I dagens anledning, havde United lånt Reece James fra Preston NE. James er lillebror til Matthew James, der i forvejen er at finde i United. Hvorvidt 18-årige Reece James forsætter i United vil de kommende uger vise, han er på prøve i United efter han ikke har fået sin kontrakt med Preston NE forlænget.

Desuden var Andreas Pereira tilbage, efter at have misset weekendens kamp. Pereira har været med det belgiske ungdomslandshold i Kiev til et par landskampe. Dermed blev dagens midtbane udgjort af fire af sæsonens bedste spillere, og nogle af de mest lovende talenter i United.

Første halvleg startede stille ud, uden de store chancer til de to mandskaber. Efter en lille halv times spil kommer kampens største chance, men på forunderligvis lykkes det for den unge Stoke-angriber at brænde foran et tomt mål.

Få minutter før pausen har United det bedste forsøg i de første 45 minutter, men Gyliano van Velzens langskud reddes sikkert af keeperen.

Mål i 2.halvleg
Efter pausen kom der endelig mere gang i chancerne, og efter små ti minutters spil kom gæsterne fra Stoke foran med 1-0 takket være en målmands fejl af italienske Pierliuigi Gollini.

Men United svarede hurtigt og effektivt tilbage. Efter 63 minutters spil af kampen scorede Tom Lawrence til 1-1, efter fint forarbejde af hollandske van Velzen på venstrekanten. Samme Lawrence gjorde det få minutter efter til 2-1 til United, på et fint langskud op i hjørnet.

I slutningen af opgøret måtte Gollini i målet diske op med en fremragende redning for at holde Stoke væk fra udligningen. Der kom ikke flere mål i opgøret, og dermed kunne United fortjent gå fra banen med en 2-1 sejr.

Dermed slutter United sæsonen af med en god sejr, hvilket betyder en samlet 8.plads i u18 ligaens ene gruppe. Vi vil her på oldtrafford.dk i den kommende tid evaluere sæsonen for både reservernes og u18 holdets vekommende.

Manchester United – Stoke City 2-1
54’ 0-1 (Stoke spiller)
3’ 1-1 Tom Lawrence
65’ 2-1 Tom Lawrence

Bænk
Joe Coll, Nicolas Ioannou, Joe Rothwell, Charni Ekangamene, Sam Byrne.

Udskiftninger
64’ James Wilson ud, Sam Byrne ind.
84’ Tom Lawrence ud, Joe Rothwell ind.