U18: Storsejr mod City

Uniteds unge talenter var i aktion i formiddags, hvor de hjemme vandt med hele 5-2 mod de talenterne fra den blå del af Manchester.

I ugens løb var u18-talenterne i aktion i FA Youth Cuppen, hvor det hjemme på Old Trafford blev til sejr på 3-0 over Hull. I dag var der så atter gang i netmaskerne, da United hjemme på Carrington vandt med hele 5-2 i lokalbraget mod City.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Banen var ikke god, vejret var ikke godt, men resultatet var glimrende. Kampen bar præg af de to førnævnte omstændigheder, men United fik mest ud af det i dag i Manchester, på trods af et par af de normale startere blev sparet.

Callum Gribbin lavede to kasser forleden mod Hull, men måtte i dag se til fra bænken i hele kampen. Til gengæld fik unge Ethan Hamilton chancen, og skotten kvitterede med en scoring og flere fine detaljer.

United førte med 2-1 ved pausen, efter at Devonte Redmond og Hamilton havde bragt United foran, efter Citys hurtige føringsmål ti minutter inde i kampen. I anden halvleg scorede Ro-Shaun Williams efter hjørnespark til 3-1, inden City kort efter fik reduceret.

Marcus Rashford brændte en række chancer i FA Youth Cuppen mod Hull, men var på pletten i dag efter en times spil. Et udspark fra keeper Dean Henderson gik gennem hele Citys forsvar, hvorefter Rashford sendte bolden i nettet. Kort før tid gjorde Zachary Dearnley det til slutresultatet 5-2.

Hele United-holdet leverede en fin indsats, men speciel ros til Charlie Scott der var glimrende på den defensive midtbane, hvor han læste spillet godt og var sikker i pasningerne. Ligesom også højrebacken Tyler Reid var stærk, og konstant knoklede frem og tilbage langs linjen, og var god defensivt og leverede blandt andet en assist i offensiven.

Med sejren haler United ind på City, der ligger nummer tre, lige foran United i tabellen. United har 26 point efter 15 kampe, mens førerholdet Middlesbrough har hele 36 point efter 16 kampe. U18-holdet møder næste uge Wolverhampton på udebane.

United: Dean Henderson; Tyler Reid, Axel Tuanzebe, Ro-Shaun Williams, Cameron Borthwick-Jackson; Joe Riley, Timothy Fosu-Mensah (89′ Ruari Croskery), Charlie Scott, Devonte Redmond, Ethan Hamilton (86′ Zachary Dearnley); Marcus Rashford.

Reserver: Oliver Byrne, Oliver Rathbone, Callum Gribbin.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Wilson lykkelig for at få scoret

Næste artikel

Søndagens rygtebørs

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share