U18: Sunderland snuppede alle tre point

Paul McGuinness og hans unge talenter løb ind i et nederlag på 0-2 hjemme mod Sunderland.

Uniteds u18-hold har haft en svingende sæson i år. Det unge mandskab har haft svært ved at holde modstanderne fra at score, ligesom det ikke er blevet til mange mål i modsatte ende.

I gårsdagens hjemmekamp mod Sunderland blev disse to ting understreget, da gæsterne kunne rejse hjem til det nordøstlige England med tre point efter sejr på 0-2.

United var uden Demetri Mitchell, hvilket kunne ses i offensiven. Desuden stod Sunderland godt på banen, og United havde i store dele af kampen svært ved at spille sig igennem det godt organiserede Sunderland-hold.

Efter ni kampe er United nu nummer syv i puljen med 13 point. Everton og City har lagt sig i spidsen af puljen. Næste opgave for United er en træningskamp på tirsdag mod Longborough Students, inden den står på en tur til Slovakiet. Næste opgave i ligaen er først den 15.november mod Everton.

United: George Dorrington; Tyler Reid, Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick, Ro-Shaun Williams; Jordan Thompson (81′ Scott McTominay), Joe Riley, Marcus Rashford, Devonte Redmond; Ruari Croskery (45′ Callum Gribbin), Oliver Rathbone (45′ Zachary Dearnley).

Ubenyttet reserve: Dean Henderson.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Blind: Jeg er faldet godt til

Næste artikel

Van Gaal: Fint at spille på U21

ANNONCE